Utbilda blivande underhållstekniker?

Utbilda blivande underhållstekniker?

Om företaget

Skolan som vi samarbetar med är en yrkeshögskola som är belägen i Linköping. Skolan erbjuder ca 60 stycken olika YH utbildningar och ett stort antal kurser i en mängd olika kategorier, på 7 olika orter.

Dina arbetsuppgifter

Som utbildare i kursen ska du ge deltagarna kunskaper och färdigheter att självständigt planera underhåll inom tillverkningsindustri för att uppnå effektivitet. Du ska ge den studerande kunskap om sambandet mellan underhållsteknik och ekonomi samt ge förmågan att planera och utföra driftsäker och kostnadseffektivt underhåll inom tillverkningsindustrin. Kursen löper under v.48-v.2 och du undervisar totalt i 14 dagar som är fördelade över perioden, fördelning sker i samråd med utbildningsledare.

Din profil

Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som underhållschef, underhållstekniker eller liknande tjänst som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser att du har kunskap inom områden som metoder och verktyg för planering, sambandet mellan underhållsteknik och ekonomi, lagar, förordningar och föreskrifter samt hanterar språken svenska och engelska.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Utbildning, Övrigt
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering