Mjukvaruutvecklare till WISI Norden

Mjukvaruutvecklare till WISI Norden

Om företaget

WISI Norden, som är en del av WISI Group koncernen, är specialiserade på utveckling av produkter för bland annat strömmande media. De designar, utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativ hård- och mjukvara samt annan elektronisk utrustning för professionell distribution och mottagning av TV, Radio samt data-signaler. WISI Nordens produkter är modulbaserade med fokus på kostnadseffektivitet, prestanda och miljövänliga lösningar.

Din roll

I rollen som mjukvaruutvecklare kommer du att få arbeta med produktutveckling från ax till limpa där den prestandakritiska mjukvaran används i företagets egenutvecklade hårdvara. Tjänsten innefattar både nyutveckling och vidareutveckling av framför allt inbyggda system. På WISI Norden använder de sig av C/C++ som främsta programmeringsspråk.

Tillsättning sker omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Tjänsten är på heltid och placeringsort är i Linköping. WISI Norden tillämpar kontorstid med möjlighet till flex. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Mjukvaruutveckling i C/C++
  • Utveckling av prestandakritiska inbyggda system för strömmande media.
Din profil

För denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom relevant område. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med utveckling i C/C++. Som person är du självgående och trivs med frihet under ansvar då det förväntas att du tar initiativ och tar tag i saker. Du drivs av att få arbeta med spännande tekniker och lära dig mera för att utvecklas i din profession. Du tycker också att det är roligt att få vara med i hela utvecklingsprocessen från start till slut.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 704557740. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 sept 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90