Laborant sökes till nattpasset på SGS!

Laborant sökes till nattpasset på SGS!

Om företaget

SGS, tidigare SYNLAB, är marknadsledande inom miljö- och livsmedelsanalyser med målbilden att skydda allmänhetens hälsa. De är ett multinationellt företag och varumärke som finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier och med över 90 000 anställda.

SGS är engagerade i övervakning, kontroll och restaurering av vår miljö. De utför laboratorieanalyser, provtagning och konsulttjänster inom detta område och är specialiserade inom vatten- och markanalyser. SGS jobbar för att minimera det oförutsedda och för att säkra kvaliteten i deras kunder livsmedels- och drickvattensproduktioner. Till SGS i Linköping söker vi nu en laborant som vill jobba natt. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt.

Din roll

Som laborant i Metallgruppen analyserar du främst fasta material och vatten med framförallt ICP-MS och ICP-OES. Du arbetar med en stor variation prover varje dag enligt standardiserade metoder med olika analystekniker och instrument. Under nattpasset kommer du även att arbeta med expresshantering, vilket är en tjänst som kunder kan betala extra för. Detta innebär att du kommer att ta emot och hantera prover, där dessa ska vara analyserade och klara till kl 07:00 morgonen därpå.

För denna roll blir du anställd som konsult via Clevry, men jobbar sedan ute hos kund. Tjänsten är på heltid nattetid med start omgående eller enligt överenskommelse, med en varaktighet på 12 månader. Du kommer att arbeta 4 nätter/vecka mellan kl 21-06, där du jobbar måndag natt - torsdag natt respektive tisdag natt - fredag natt varannan vecka.

Din profil

Vi söker dig som har en godkänd och avslutad naturvetenskaplig gymnasieutbildning, samt ett stort intresse för kemi, biologi och laboration. Du har under din studietid utfört enklare laborationer och därigenom utvecklat ett risk- och säkerhetstänk som krävs i en laborativ miljö. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, samt om du har en eftergymnasial utbildning inom kemi och/eller biologi. Vidare är det högst meriterande om du tidigare har arbetat natt och känner dig bekväm med det. Ett krav för denna tjänst är att du har goda kunskaper i hela Office-paketet samt att du kan kommunicera i både tal och skrift på svenska då alla säkerhetsföreskrifter inte finns översatta till engelska. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från branscher där du har utvecklat din noggrannhet och stresstålighet. Detta kan exempelvis vara inom restaurang, kundtjänst eller lager.

Som person tror vi att du som söker är noggrann, flexibel och ansvarsfull. Du trivs i ett varierat arbetstempo där det bitvis är något mer att göra och lägger stor vikt vid kvalité även när det kan bli stressigt. Vidare är du strukturerad, lättlärd och anpassningsbar. Vi ser också att du är lösningsorienterad och initiativtagande, för att på ett smidigt och effektivt sätt kunna hantera de uppgifter och utmaningar du ställs inför under arbetspassen.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, i detta fall Elvira Derestam (elvira.derestam@clevry.com). Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Elvira Derestam
Telefon 070-7893494
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90