Elkonstruktör till stort ingenjörs- och designföretag

Elkonstruktör till stort ingenjörs- och designföretag

Om företaget

Vår kund är ett ledande europeiskt företag inom ingenjör, design, och rådgivning, globalt. De jobbar med att påskynda omställningen mot ett mer hållbart samhälle.

På företaget är det flera tusen hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Din roll

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på sex månader via oss på Clevry med goda möjligheter till förlängning och/eller överrekrytering.

I rollen som Elkonstruktör kommer du främst att arbeta med att ta fram krets- och förbindningsscheman, layouter, kabellistor, val av apparater och kabeldimensioneringar. Uppdragen kommer ske i företagets egna lokaler eller på plats hos kunder. Uppdragen och kunderna återfinns inom ett flertal sektorer såsom logistik, energi, process och tillverkningsindustrin. Kunderna som företaget arbetar med är främst i regionen runt Östergötland men även i andra delar av landet.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående

Kontor: Placeringsorten är centralt i Linköping eller Norrköping

Arbetstid: Kontorstider med möjlighet till flexibilitet

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå, alternativt från yrkeshögskola och/eller några års erfarenhet av elkonstruktion inom industrin.
Du bör ha arbetat med verktyg som EPLAN, AutoCad eller ElProCad. Vi ser även att du har god datorvana med goda kunskaper i Officepaketet. Utöver detta har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt har B-körkort då resor förekommer i tjänsten samt även kundbesök.

Som person är du någon som motiveras av att samarbeta med både kollegor och kunder. Du är flexibel och nyfiken och det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet. Förövrigt är du självständig och van att arbeta med struktur med ett noggrant och analytiskt tillvägagångssätt. I denna roll finns det möjlighet att få ta egna initiativ, företaget vill ständigt utvecklas och därför ser vi att du som person inte är rädd att ta initiativ.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen
Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Mer info
Kontaktperson Ida Högberg
Telefon 073 707 95 47
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 sept 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90