Arbetsledare till Swerock!

Arbetsledare till Swerock!

Peab AB är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 57 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 16 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Norden där deras affärsområden består av bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Vi söker nu en arbetsledare till Swerock som är ett dotterbolag till Peab.

Swerock är en av landets största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

Swerock är den självklara partnern om du ska bygga en bro, anlägga en järnväg, schakta inför ett husbygge eller rena överskottsmassor. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi i framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Just nu söker vi en arbetsledare till Swerock i Linköping!

I rollen som arbetsledare stöttar du platschefen i ledning av personal och produktion, ni arbetar tillsammans för att få organisationen att fungera på bästa möjliga sätt. Som arbetsledare har du en bred roll som innefattar allt från att vara ute i produktion till diverse administrativa uppgifter. Du spenderar mycket tid ute hos de olika täkterna i regionen för att säkerställa kvalitén på det material som Swerock tillhandahåller. I ditt arbete på täkterna ansvarar du för att se till att allt fungerar som det ska på arbetsplatsen och för att åtgärda eventuella problem. Ingen dag är den andra lik och arbetsuppgifterna varierar mellan högt och lågt!
  Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  Arbetstid:
  07.00-16.00 med möjlighet till flextid

  Omfattning: Heltid

  Placering: Styvinge Bergtäkt, Linköping

  Anställningsform: Tillsvidare - 6 månader provanställning tillämpas
   Din profil

   Vi söker dig som har:
   • Gymnasial utbildning - gärna inom relevant område
   • B-körkort
   • Goda kunskaper i svenska och engelska
   • Ett tekniskt intresse och intresse för de material Swerock arbetar med
   Vi ser det som meriterande om du har:
   • Erfarenhet från anläggningsbranschen
   • Goda kunskaper om diverse material och deras användningsområden
   Som person tror vi att du är strukturerad och organiserad då du ofta kommer att ha flera bollar i rullning samtidigt. Vi tror också att du är en enkel och prestigelös person. Du har god kommunikationsförmåga, är inte rädd för att ställa krav och är ihärdig i dina åtaganden. Låter detta som du? Sök rollen som arbetsledare idag!

   Rekryteringsprocessen
   I denna rekryteringsprocess samarbetar Swerock med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

   Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

   Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

   Om Clevry

   I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

   Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
   Mer info
   Kontaktperson Hanna Estenstad
   Telefon 072 858 27 55
   Område Linköping
   Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
   Typ av anställning Heltid
   Sista ansökningsdag 17 jan 2023 (49 dagar kvar)

   Om arbetsgivaren

   CLEVRY

   Lindhagensgatan 74
   112 18 Stockholm
   08-612 04 90