Administratör till IT-företag!

Administratör till IT-företag!

Om företaget

3stepIT har höga målsättningar och en tydlig tillväxtagenda, ambitionen är att skapa en kundupplevelse i världsklass. 3stepIT erbjuder företag och organisationer en effektiv och hållbar livscykelhanteringslösning för hårdvaruenheter med enkla lösningar för finansiering, IT-Asset Management och återtags- och utbytesservice. 3stepIT är ett starkt växande företag som idag har ca 140 medarbetare på 5 olika orter. Huvudkontoret ligger i Linköping, och de har säljkontor i Stockholm och Göteborg samt produktions-anläggningar i Enköping och Växjö. För mer information, se www.3stepit.com.

Din roll

Internt heter rollen Team Supporter och du kommer primärt att arbeta med administrativa uppgifter och stötta avdelningen Business Support. Du kommer att arbeta med olika uppgifter och assistera under hela finansieringsprocessen, du kommer därmed att fungera som en hjälpande länk mellan olika funktioner och aktörer som är inblandade i kundaffären. Detta kan vara aktörer såsom bankpartners, IT-leverantörer och andra interna enheter. På avdelningen arbetar dem tätt med Back Office, som bland annat hanterar leverantörsfakturor och utför andra löpande administrativa uppgifter. Back Office är lokaliserade i Estland.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Utifrån fastställda processer och regelverk administrera leasingavtal under hela avtalets livslängd
 • Granska leasingavtal
 • Säkerställa dokumentation kring regelverk
 • Ta fram rapporter, både interna och externa till våra kunder
 • Bidra till förbättringsarbete inom Business Support, för att effektivisera och förenkla för både kunden och för 3stepIT
Din profil

Vi söker dig som har en färdigställd gymnasieexamen och har erfarenhet av att arbeta med administration, till exempel inom avtalshantering eller juridik. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete inom olika system och har god systemvana i program som Word och Excel. Du är flytande i tal och skrift i svenska och engelska. Du är van att dagligen kommunicera med kunder eller andra externa och interna partners och är lösningsorienterad.
  Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av produkterna leasing och hyra, samt att arbeta i ett modernt leasingsystem
  • Har erfarenhet av att ha arbetat inom bank och finans
  Vidare söker vi dig som är flexibel och serviceinriktad i ditt sätt att arbeta, vilket innebär du har förmågan att varva mellan olika arbetsuppgifter och att prioritera ditt dagliga arbete efter varierande behov. Du är en hjälpsam person som trivs med att arbeta i ett team, samtidigt som du tar eget ansvar för att dina arbetsuppgifter blir utförda på så korrekt och effektivt sätt som möjligt.

  Om Clevry

  I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

  Rekryteringsprocessen
  Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

  Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

  Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

  Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
  Mer info
  Område Linköping
  Yrkesroll Administration, Assistent
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (33 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  CLEVRY

  Lindhagensgatan 74
  112 18 Stockholm
  08-612 04 90