Redovisningskonsult till City Redovisning i Linköping

Redovisningskonsult till City Redovisning i Linköping

Vi utökar vårt team med ytterligare en duktig redovisningskonsult som kan fortsätta ge våra kunder en fantastisk service. Arbetet är självständigt med mycket ansvar samtidigt som du ingår i en arbetsgrupp som stöttar och hjälper varandra.

Om tjänsten

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter så som löpande redovisning, årsbokslut, årsredovisningar, inkomstdeklarationer och rapportering till kund.

Vi arbetar främst i Fortnox med anpassade lösningar för våra kunder. I och med den digitala omställningen som branschen går igenom får du även möjligheten att utveckla din IT-kompetens och utmanas i hur man hittar den mest effektiva digitala lösningen för kunden.

Rollen innebär variation och ett stort ansvar och du behöver därför ha god förmåga att möta olika människor och verksamheter. Du som är driven och engagerad finns stora möjligheter att påverka ditt arbete och växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som

  • Har minst 2 års erfarenhet som redovisningskonsult på byrå
  • Kan upprätta årsbokslut, årsredovisning och deklarationer självständigt
  • Är stresstålig och har lätt att hoppa mellan olika kunduppdrag
  • Är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera
  • Är noggrann och strukturerad
Frågor och ansökan

Om du har frågor eller funderingar kontakta Magnus 070-340
58 21 eller Stefan 070-697 50 18.

Ansök redan idag genom att maila till stefan@cityredovisning.se
Mer info
Kontaktperson Stefan Åberg
Telefon 070-697 50 18
Email Mejla Stefan Åberg
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://cityredovisning.se
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

City Redovisning startade 2017 och ägs av Stefan Åberg och
Magnus Davidsson som har mångårig erfarenhet från tidigare arbete på redovisningsbyrå. Vi är just nu fem anställda och har ambition att växa ytterligare. Vi är en auktoriserad byrå med två auktoriserade redovisningskonsulter anslutna till SRF.

Våra trevliga kunder är ägarledda företag som driver sin verksamhet som enskild firma eller aktiebolag och som verkar inom flertalet branscher.

Vi har en familjär kultur och arbetsklimatet är öppet och rakt vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Som anställd har man stor chans att ändra på rutiner och arbetssätt och komma med förslag på förbättringar. För oss är det viktigt att ha en bra balans mellan arbete och fritid och vi behöver sällan jobba övertid.