Säljare av Solskyddsprodukter sökes till City-Kej Linköping

Säljare av Solskyddsprodukter sökes till City-Kej Linköping

Är du en resultatdriven och relationsskapande lagspelare som brinner för service, försäljning och kundmötet? Då har vi den solklara tjänsten för dig!

För att stärka vår försäljning ytterligare söker vi nu en säljare till vår butik i Linköping. Som säljare hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja alla typer av invändiga och utvändiga solskydd till kunder som besöker vår butik.
Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och hjälper kunden med idéer och förslag till den bästa solskyddslösningen för det unika behovet.
Tack vare att varje produkt tillverkas efter beställning är valfriheten och flexibiliteten på produkterna stora, vilket ställer krav på att du som säljare är lyhörd, kreativ och bra på att sätta dig in i kundens önskemål och mål med produkten. Tjänsten som säljare innebär också hembesök hos bokade kunder där du utför mätningar och därefter lämnar förslag utifrån kundens förutsättningar.

DINA KVALIFIKATIONER
  • Du är en praktiskt lagd person med förståelse för husets konstruktion.
  • Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
  • B-körkort är ett krav.
  • Du kan arbeta lördagar under högsäsong.
MERITERANDE

Vi ser det som meriterande om du har längre erfarenhet som säljare inom liknande verksamhet och/eller inredning som kräver montering.

DIN PROFIL

Personliga egenskaper värderas högt så för att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är:
  • Resultatdriven - du trivs med att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat. Du är driven och prestigelös i din försäljning och kämpar för att ständigt förbättras.
  • Relationsbyggande - du brinner för service och är genuint intresserad av försäljning och kundmötet.
  • Lagspelare - du ser styrkan i att samarbeta för att nå gemensamma mål.
  • är en ansvarsfull person som drivs av att utföra ett välutfört arbete, har god social förmåga och har intresse för inredning och färgsättning.
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för City-Kej.
ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

City-Kej erbjuder det senaste i design med högsta kvalitet av invändiga och utvändiga solskydd så som persienner, markiser, rullgardiner, Zip Screen etc. Vi säljer, monterar och servar både privatpersoner och företag. Vi startade vår verksamhet 1952 och finns idag på två orter, Linköping och Norrköping, väl etablerade som regionens ledande aktör inom solskydd för både hem och företag. City-Kej har för många blivit synonymt med kunskap, kvalitet och personlig service. För även om inget uppdrag är för stort för oss idag, är vi fortfarande det där lilla, personliga företaget som vi alltid har varit. Med samma ambition; att hjälpa våra kunder till den bästa solskyddslösningen för varje ändamål.

Läs gärna mer om oss på www.city-kej.se