Vi söker en Säljchef kassa till vår kommande City Gross i Linköping, Tornby!

Vi söker en Säljchef kassa till vår kommande City Gross i Linköping, Tornby!

.style00 {
font-family:Arial;
font-size: 20pt;
}
.style3 {
font-family: Arial;
font-size: 12pt;
}
.style5 {font-family: Arial; font-size: 10pt; }

Vi söker dig som har ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror. Du är kommunikativ, handlingskraftig och relationsskapande med stor passion för ditt arbete.Hösten 2019 öppnar vi i Tornby, Linköping, och erbjuder nu möjligheten att tillsammans med Butikschef och ledningsgrupp bygga en butik och ett team av toppklass!

Dina arbetsuppgifter

Som Säljchef
Kassa ansvarar du för Kassalinjen, "Shoppa snabbt" självutcheckning och
Servicedisken med spel och café. I din roll ansvarar du för att planera, leda och utveckla kassateamet - såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du kassaledare och kassamedarbetare som du också har personalansvar för. Du ansvarar för daglig drift, bemanning och att ständigt utveckla kassalinjen.
I ditt
ansvar ingår att skapa, utveckla och upprätthålla dagliga kassarutiner och arbetssätt inom t.ex. kontanthantering, kassaredovisning och rapportering. Du medverkar och hjälper övriga ledningsgruppschefer i att optimera butikens sälj- och lönsamhet, tar aktiv del i säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att utveckla medarbetare och team inom ditt område. Du deltar själv aktivt i arbetet i butiken.

Du ingår i
butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning
  • Flerårig
detaljhandelserfarenhet som Kassachef eller Kassaledare.
-Goda
kunskaper kring bemanning och schemaläggning.
-Goda
kunskaper om ATG/Svenska spel och försäljning
Dokumenterade
kunskaper från kassachefsutbildning eller ledarutbildning inom detaljhandeln är meriterande. Så är även tidigare erfarenheter från något färskvaruområde eller om du har arbetat med löne- eller prisadministration.

Personliga Egenskaper

Du är starkt
resultatorienterad och bidrar aktivt i att optimera butikens resultat. Du har förmåga att motivera och sprider en god stämning och glad ton i kassalinjen och tycker om när det är mycket som händer runtomkring dig. Med god planeringsförmåga kan du ta beslut och sätta aktiva åtgärder för snabb problemlösning. Du arbetar effektivt och är lugn och stabil i stressade sammanhang.
Du driver
kassalinjen tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten och medarbetarna mot uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du är van vid ett coachande förhållningssätt genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra.

Vi kommer
lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat.

Vi
värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Vi erbjuder

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor, vi erbjuder butiksstyckat svenskt kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, fräscha frukt- & grönt-avdelningar och landets bredaste sortiment av livsmedel kompletterat med ett brett sortiment inom hus, hem och fritid.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)