Vi söker en Säljchef Livs till vår kommande City Gross i Linköping, Tornby!

Vi söker en Säljchef Livs till vår kommande City Gross i Linköping, Tornby!

.style00 {
font-family:Arial;
font-size: 20pt;
}
.style3 {
font-family: Arial;
font-size: 12pt;
}
.style5 {font-family: Arial; font-size: 10pt; }

Vi söker dig som har ett stort intresse för kundservice, människor och dagligvaror. Du är kommunikativ, handlingskraftig och relationsskapande med stor passion för ditt arbete. Hösten 2019 öppnar vi i Tornby, Linköping, och erbjuder nu möjligheten att tillsammans med Butikschef och ledningsgrupp bygga en butik och ett team av toppklass!

Dina arbetsuppgifter

Som Säljchef Livs på City Gross ansvarar du för avdelningarna skafferi- och dagligvaror bl.a. djupfryst, konfektyr/snacks, dryck, fin- och grovkem, Non
Food och Hem & Fritid. Du ansvarar för att planera, leda och utveckla avdelningarna inom ditt ansvarsområde - såväl strategiskt som operativt. Till din hjälp har du avdelningsansvariga och en grupp butiksmedarbetare som du också har personalansvar för.
Du ansvarar för daglig drift och bemanning, att optimera sälj- och lönsamhet inom området kolonialvaror, att aktivt arbeta med säljstyrning/säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och utveckla rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla medarbetare och avdelningar inom ditt område. Du deltar själv aktivt i arbetet i butiken.

Du ingår i butikens ledningsgrupp och rapporterar till Butikschefen.

Kvalifikationer
  • Gymnasial utbildning
  • Flerårig detaljhandelserfarenhet i ledande befattning inom området dagligvaror/kolonial
  • Erfarenhet från roller med personalansvar, bemanning och schemaläggning
  • Erfarenhet från roller med butiksekonomi och försäljningsansvar
Personliga Egenskaper

Du är starkt resultatorienterad och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Du har förmåga att motivera och kan samordna resurser och säkerställa att kompetenserna inom dina avdelningar används på ett effektivt sätt, för att nå uppsatta mål.

Du driver avdelningen tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten och medarbetarna mot uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du är van vid ett coachande förhållningssätt genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, inte minst vad gäller din förmåga att inspirera och engagera medarbetarna för att skapa ett positivt arbetsklimat.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför organisationen. Vår ambition är att rekrytera medarbetare med en bra mix av olika bakgrunder för att återspegla vårt samhälle och våra kunder.

Vi erbjuder

City Gross har drivit familjeägda stormarknader sedan 1993 med ett enda mål, att verkligen göra skillnad. Därför gör vi inte som andra matbutikskedjor, vi erbjuder butiksstyckat svenskt kött, manuella fiskavdelningar, egna butiksbagerier, fräscha frukt- & grönt-avdelningar och landets bredaste sortiment av livsmedel kompletterat med ett brett sortiment inom hus, hem och fritid.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi skapar vinst som ger oss resurser
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
  • Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Din ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.citygross.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bergendahls.se/
Sista ansökningsdag 17 aug 2019 (32 dagar kvar)