Redovisningsekonom med ambitioner

Redovisningsekonom med ambitioner

Nu söker vi en driven kvalificerad redovisningsekonom som vill vara med på Checkats fortsatta resa med att digitalisera och effektivisera sina kunders bokföring. Hos Checkat blir du aldrig en i mängden! Checkat är en entreprenörsdriven byrå med hög växel på sin tillväxtresa vilket öppnar upp för dig med ambitioner för en ledande roll.

Om kundföretaget

Checkat är en redovisningstjänst med ambition att täcka kundernas hela ekonomifunktion, allt från företagsstart till deklaration.

Med omsorgsfullt utvalda samarbetspartners förser de sina kunder med de vassaste digitala arbetsverktygen som täcker hela ekonomifunktionen. Checkat jobbar nära sina kunder och känner till deras verksamhet väl vilket ställer krav på lyhördhet och en vilja att lösa situationer och önskemål. Kunden får även en aktör att vända sig till, oavsett om det gäller ekonomiska frågor eller frågor gällande ekonomisystemet.

Dina arbetsuppgifter

Genom din kunskap och ditt engagemang hjälper du Checkats kunder att optimera sin verksamhet för ökad lönsamhet och förståelse för frågor som rör ekonomi. Med ett proaktivt förhållningsätt och en god förståelse för kundernas verksamhet ger du stöd och rådgivning, över såväl mail och telefon som genom fysiska möten. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling, bland annat en ledande roll eller möjlighet att vara med och sätta upp processer för nya kunder.

Rollen i korthet:
  • Bokslut
  • Årsredovisningar
  • Deklarationer
  • Rådgivning
Din profil

Som redovisningsekonom hos Checkat har du en omväxlande och självständig roll vilket kräver engagemang och initiativförmåga. En kommunikativ ådra passar väl in då du via mejl, telefon eller fysiska möten har mycket kontakt med det värdefullaste Checkat har, sina kunder.

Du som söker har goda kunskaper inom redovisningsområdet och en god förmåga att sätta dig in i flera olika bolags verksamheter, vilket du med fördel förvärvat genom arbete på redovisningsbyrå. Vidare behöver du vara så pass trygg och senior i din roll som redovisningsekonom att du kan ge råd och tips för att stötta dina kunder och proaktivt hjälpa dem utveckla sina verksamheter.

Övriga krav: svenska flytande i tal och skrift

Tillträde: enligt överenskommelse

Placeringsort: Linköping

I den här rekryteringen samarbetar Checkat med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Julia Hermansson på 0709 - 43 57 85. Sista ansökningsdatum är 16/10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se