Testledare inom IT till stor myndighet

Testledare inom IT till stor myndighet

Arbetsuppgifter

Som testledare behöver du ha en välutvecklad förmåga att se helheten för att kunna avgöra vad som behöver testas, men också kunna driva det praktiska arbetet med att se till att testen genomförs.

Du kommer bygga klart testcases, organisera testgrupper och testtillfällen samt följa upp och dokumentera testningen och dess utfall. Tester kommer att involvera central personal vid huvudkontor, regionkontor och samtliga respektive verksamhetsställen vid övergång till nytt WAN.

Du kommer skriva felrapporter och överlämna dem till den som har beställt tester av programmet eller systemet. Som testledare har du inblick och ger förslag på förbättringar i systemen. Det är viktigt att vara uppmärksam så att du upptäcker alla eventuella fel och ologiska lösningar i det nya programmet eller systemet.


Din profil
Vår kund söker en bred och kunnig kandidat som har flera års erfarenhet av testning och dokumenterad erfarenhet som operativ ledare. Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du ska vara en person som tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska med lugn kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån verksamhetens perspektiv.
Testområden du bland annat kommer vara involverad inom:

 • Incidenthantering
 • Integrationer
 • SD-WAN
 • E-handel
 • Telefoni
 • Videomöten

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Krav
 • Minst fem års arbetslivserfarenhet inom liknande roll
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Svenskt medborgarskap

Meriterande
 • Arbetat i storskalig IT-miljö
 • Teknisk kunskap


Vi kan erbjuda dig
Vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Centric är ett IT-företag med 400 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 073-4159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område Norrköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 11 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Norrköping behöver stärka upp deras verksamhet, brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Som konsult på Centric får du en trygg anställning.