Tekniker inom datacenterhårdvara

Tekniker inom datacenterhårdvara

Vi söker en tekniker som har minst 2 års arbetslivserfarenhet av serverplattformar.

Tjänsten avser en anställning i vår konsultverksamhet för uppdrag ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i ett erfaret team som ansvarar för driften av vår kunds hårdvara och kringliggande infrastruktur upp till OS nivå. Närmast kommer du arbeta tillsammans med flertalet tekniker som ansvarar för för driften och underhåll av infrastrukturen. Ditt arbete kommer att bestå av operativt arbete, utveckling och arkitektur.

Din profil
Vi söker en tekniker som har minst 2 års arbetslivserfarenhet av serverplattformar. Du har kompetens med både bredd och djup inom server- och nätverkskomponenter och rapporteringssystem. Det är meriterande med kunskaper kring ITIL, service och underhåll.

Vi ser gärna att du har en formell IT-utbildning med inriktning infrastruktur, men det är inget krav.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du är snabbfotad och prestigelös samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Vi söker dig som planerar för att sen utföra ett kvalitativt arbete, hellre rätt än snabbt är mottot. Du har förmågan att lyfta blicken för att överblicka helheten samt våga ifrågasätta lösningar men även komma med kreativa lösningar kring arkitektur.

Du har en stark ansvarskänsla, är serviceinriktad och motiveras av att lösa problem. Vidare brinner du för IT och vill hela tiden utvecklas inom detta område. Det är viktigt att du är van vid ett strukturerat arbetssätt. Kort och gott, du är en problemlösare, kommer med nya lösningar och följer processer.

Vi kan erbjuda dig
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har flera års erfarenhet. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det - du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Karin Hallén på tfn: 0734-159 360 eller karin.hallen@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.

Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS
! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, drift, datacenter, server, serverplattform, ITIL, konsult, Consultant, data, IT technician, Linköping.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 15 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?