Systemtekniker

Systemtekniker

Arbetsuppgifter

I rollen som systemtekniker kommer du arbeta med dagliga driftaktiviteter, underhåll/felsökning, konfigurering och uppgraderingar av Windows-miljöer. Du kommer vara en del av ett team där du tillsammans med dina kollegor kommer driva frågor och utveckling för att säkerställa den dagliga driften åt kund.

Din profil
Den som vi eftersöker har ett eller ett par års erfarenhet inom IT och matchar följande krav:

  • Duktig problemlösare
  • En vilja att lära av andra och dela med sig av av egna kunskaper
  • Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift
  • Tar initiativ och drivs av att göra skillnad

Meriterande
  • Har viss erfarenhet från sjukvårdsmiljö
  • Har viss erfarenhet inom Windows Server-plattform, MS SQL, nätverk, Active Directory, kluster eller lagring
  • Talar flera språk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 1 jan 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi just nu en systemtekniker för att ytterligare stärka upp deras team. Uppdraget erbjuder en mycket kreativ och spännande IT-miljö där nya lösningar skapas tillsammans med engagerade och kompetenta teammedlemmar.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.