Systemadministratör inom elektroniska applikationer

Systemadministratör inom elektroniska applikationer

Arbetsuppgifter

Som aplikationsspecialist inom elektronikunderhållsorganisationen kommer du att ingå i ett team vars huvuduppgift är att säkerställa att alla applikationer inom området är igång i enlighet med ett antal faktorer, såsom SLA, säkerhetsefterlevnad etc. Förutom dina teammedlemmar kommer du att arbeta nära servicechefen, tjänsteägaren, leverantörerna och verksamheten för att leverera tjänsterna.

Huvudsakliga uppgifter:

 • Säkerställa att våra applikationer uppdateras regelbundet för att uppfylla säkerhetskrav och kundbehov
 • Kontinuerlig övervakning av programmen (för uppdateringar och licenser)
 • Delta i kundmöten för att säkerställa att de förstår sina nuvarande och framtida behov, även för att vårda relationerna
 • Utveckla anpassningar till de underhållna programmen
 • Hantera supportförfrågningar och incidenter


Din profil
Vi ser gärna att du är en självständig och strukturerad person med ett starkt personligt driv. Du har grundläggande teknisk förståelse för IT-teknik och tidigare erfarenhet från systemadministrativa uppgifter och/eller applikationshantering. Det är också viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad då du kommer att jobba med och mot olika intressenter. Här värdesätter vi social kompetens och att man är en lagspelare. Det är viktigt för att du ska trivas i den här miljön.

Vi värdesätter en person som gillar att ta sig an nya uppgifter och utmaningar som inte nödvändigtvis ligger inom din arbetsbeskrivning.

Nödvändiga färdigheter:
 • Akademisk utbildning inom IT, eller att du har skaffat dig relevant kompetens via arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet av systemadministration
 • Ett par års relevant erfarenhet från IT-driftområdet
 • God analytisk förmåga
 • Strukturerad och serviceminded

Önskad kompetens:
 • Windows serverkunskap (logghantering, brandväggar/portar/nätverk etc).
 • Databas kunskap; SQL, frågor, modellering etc.
 • Erfarenhet från utveckling i t.ex. Java, C++, PS, (Våra applikationer är utvecklade i Java)
 • För plugin - utveckling används Eclipse ihop med Git och Bitbucket

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Denna tjänst förutsätter att du är svensk medborgare och att du blir godkänd vid en säkerhetsprövning.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.


Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Christian Gidlöv på tfn: 0734-159 383 eller christian.gidlov@centric.eu

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 26 dec 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos vår kund i Linköping söker vi nu en strukturerad, analytisk och serviceinriktad person med erfarenhet av systemadministration. Har du ett intresse för elkonstruktion? Då kan det här vara tjänsten för dig.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.