Mjukvarutestare

Mjukvarutestare

Till ett uppdrag hos en spännande kund söker vi nu en mjukvarutestare eller motsvarande för arbete inom support och underhåll av utvecklingsmiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med support och underhåll av utvecklingsmiljön. En central del av tjänsten är att bygga teststationer, felsöka, uppgradera och även analysera i skript och mjukvara samt skapa skript som möjliggör automatisering för skalning och effektivisering.

Kunden skapar hårdvaran till självkörande bilar och teststationerna är en vital del i verksamheten. Ditt arbete är viktigt för utvecklingen framåt!

Din profil
  • Akademisk utbildning, t.ex. YH-utbildning som mjukvarutestare eller motsvarande
  • Gärna 2-5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område
  • Goda skriptkunskaper i främst Python och Groovy; både att tolka och skapa
  • God skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska
  • Förståelse inom Jenkins och grundläggande Linux-kunskaper är meriterande
I denna roll behöver du vara serviceinriktad samt öppen och nyfiken för nya utmaningar. Du är noggrann och har enkelt för att prioritera rätt saker.

Du är mycket van vid att dokumentera och är även analytisk och systematisk i din felsökning och förstår därmed vikten av att vara lösningsorienterad.
För att lyckas i rollen är du strukturerad och det faller sig naturligt för dig att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Du är kommunikativ och kan arbeta både individuellt och i grupp.
Matchar du inte på allt ovan? Har du rätt driv och rätt förutsättningar är du ändå välkommen att registrera din ansökan.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS!
På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta här kommer får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd - ja, då får du skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.
Mer om oss
Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Kim Dalhammer på tfn: 0734-159360 eller kim.dalhammer@centric.eu
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?