IT-rekryterare

IT-rekryterare

Enligt tidningen Chef listar de några anledningar till varför de bästa säger upp sig. Så här tycker vi på Centric i Linköping:

1) Personalen är överarbetad

Inte hos oss. Vi anser att det är viktigt med en bra balans mellan jobb och fritid.

2) Personalen belönas inte för sitt jobb

Vi tar varje chans vi får att fira!

3) Fel personer uppmärksammas

Inte i vårt team eftersom alla är lika viktiga.

4) Personen står stilla i sin utveckling/det saknas intellektuella utmaningar

Nej, det stämmer inte hos oss. Vidareutveckling ser vi som en självklarhet och du får en egen budget för utbildning.
Vad vill vi säga med detta?
Om du inte trivs där du är idag tycker vi att du ska ta chansen att höra av dig till oss.
Till vårt kontor i Linköping söker vi på Centric en IT-rekryterare. Du kommer att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen, men med fokus på search och urval. Du kommer arbeta nära våra övriga rekryterare/konsultchefer och bli en viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter.

Arbetsuppgifter
  • Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier
  • Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra våra konsultuppdrag
  • Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen
  • Intervjua kandidater
  • Läsa och selektera ansökningar
  • Skriva CV
  • Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag
  • Hantera referenter via telefon
  • Medverka och vara vårt ansikte utåt på rekryteringsaktiveter vid mässor, skolor m.m.
Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för eller erfarenhet av IT och vill lära dig mer och utvecklas inom rekrytering. Har du tidigare erfarenhet inom search eller rekrytering ses detta som meriterande, men inte ett krav. Viktigast är att du har viljan och drivet att lära.
Vi vet att du kommer trivas hos oss om du är målinriktad och en teamplayer. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med.
Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt, du har en fallenhet för kreativt skrivande samt ett bra sinne för struktur. Det är även av stor vikt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor samt att du värdesätter det egna ansvaret för att nå resultat.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Linköping.
Känner du att det är dags för en ny rolig utmaning? Kontakta oss idag! Intervjuer sker löpande och vi vill därför tipsa dig om att ansöka till oss snarast möjligt.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Patrick Kinni på telefon 0734-159372 eller patrick.kinni@centric.eu.

Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.
Centric är certifierat av "Great Place To Work" som utför världens största arbetsplatsstudie.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, rekryterare, IT-rekryterare, rekrytering, recruiter, search, Linköping.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 13 apr (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?