Erfaren systemtekniker

Erfaren systemtekniker

Arbetsuppgifter

I din roll som systemtekniker ansvarar du för att upprätthålla och vidareutveckla de medicintekniska IT-systemen med tillhörande tekniska plattformar. Det innebär att du ska vara delaktig i konfiguration, implementation, uppgraderingar, uppföljning med verksamheten samt dokumentation.

I ditt dagliga arbete ingår det bland annat att regelbundet uppdatera och förvalta de medicintekniska system och tekniska plattformar som du ansvarar för. Du arbetar med implementation, övervakning och felsökning. I din roll så ansvarar du för dokumentation inom området.

Din profil
Du har mångårig erfarenhet av en snarlik roll samt är en självständig och strukturerad person med ett starkt engagemang. Du har god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet från systemadministrativa uppgifter. För att lyckas i rollen behöver du besitta god samarbetsförmåga samt kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du ska aktivt arbeta för att förbättra system, plattformar och arbetssätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:

  • Konfiguration av IT-system och tekniska plattformar, meriterande om IT-system från vården
  • Implementation, övervakning, felsökning och rättning av IT-system och tekniska plattformar
  • Dokumentationshantering

Meriterande:
  • Kunskap inom Linux-konfiguration, nät och server på användarnivå
  • Utbildning eller erfarenhet från styr- och processmodeller, så som Pm3 eller ITIL
  • Ha förmåga och erfarenhet att ta ledande roller


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Christian Gidlöv på tfn: 0734-159383 eller christian.gidlov@centric.eu.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi en systemtekniker.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.