Erfaren serviceinriktad IT-tekniker

Erfaren serviceinriktad IT-tekniker

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta nära våra kunder för att lösa mer komplexa ärenden. Detta sker både självständigt och tillsammans i ett team med andra IT-tekniker i Linköping. I rollen ansvarar du för att lösa de problem som kommer till servicedesk via vårt ärendehanteringssystem baserat på ServiceNow.

Din profil
Vi söker dig som har lämplig kompetens, erfarenhet och förmåga att hantera ovanstående utmaningar. Du ska ha ett stort intresse för teknik och brinna för att hjälpa kollegor i verksamheten. För att trivas hos oss behöver du ha ett supporthjärta och gilla att arbeta i en miljö där förutsättningarna kan förändras med kort varsel - allt utifrån användarnas behov. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. För att lyckas i rollen ska man vara kundorienterad, affärsmässig och proaktiv och ha som ambition att alltid ligga steget före och fånga potentiella problem innan de uppstår.

Du kommer att arbeta självständigt men är en god lagspelare och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du har lätt för att kommunicera, är social, utåtriktad och lyhörd. Vidare har du en förmåga att driva dina processer framåt och kommer gärna med förbättringsförslag och processförbättringar.

Önskvärda erfarenheter/kompetenser:

  • 3-7 års erfarenhet alternativt relevanta erfarenheter
  • Systematisk felsökning
  • Erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem
  • Erfarenhet av slutanvändarsupport
  • Microsoftmiljö
  • Active Directory
  • Grundläggande kunskap inom infrastruktur, servrar, nätverk, SCCM, databaser etc.
  • ITIL
  • Dokumentation

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en stor koncern med komplexa IT-miljöer.

Denna tjänst förutsätter att du är svensk medborgare och att du blir godkänd vid en säkerhetsprövning.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Christian Gidlöv på tfn: 0734-159383 eller christian.gidlov@centric.eu.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till ett uppdrag hos en kund i Linköping söker vi nu en serviceinriktad IT-tekniker med goda tekniska kunskaper och en god kommunikativ förmåga.

Placering: Tannerfors
Omfattning: 100%

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.