Applikationstekniker för Antura

Applikationstekniker för Antura

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med ärendehantering där incidenthantering, uppdatering samt installation av patchar är en del av det dagliga arbetet. Vidare kommer du hantera loggar och se till att den dagliga driften fungerar. Du kommer även hantera dokumentation och till viss del uppgradera och patcha andra mindre system utöver Antura.

Samtliga arbetsuppgifter sker i känslig miljö och kräver godkänd registerkontroll och svenskt medborgarskap.

Din profil
Vår kund söker en bred och kunnig applikationstekniker med minst fem års erfarenhet inom relevant arbetsområde. Du ska ha en god förståelse för hur applikationer fungerar och bör kunna ta fram script för t.ex. automatisering av övervakning.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska med lugn kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån verksamhetens perspektiv. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Minst fem års erfarenhet inom relevant område
  • Erfarenhet av applikationsdrift
  • Erfarenhet av Windows server
  • Erfarenhet av Microsoft SQL
  • Erfarenhet av förvaltning av webbapplikationer med Microsoft IIS som plattform
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare
  • Förståelse för konto- och behörighetshantering (Active Directory)


Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Adam Ahlberg på tfn: 0734-159373 eller adam.ahlberg@centric.eu.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 1 nov 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund i Linköping behöver stärka upp deras verksamhet med en applikationstekniker! Vill du vara med i en spännande tjänst där du, och dina kollegor, kommer arbeta med förändringsarbete av Antura samt delta i övergången från projekt till förvaltning? Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.