Östergötlands bästa rekryterare sökes!

Östergötlands bästa rekryterare sökes!

Centric är idag ett av Europas största privatägda IT-konsultbolag och vi i Östergötland söker nu en rekryterare till vårt team i Linköping. Centric Linköping är ett av fem kontor i Sverige.

Arbetsuppgifter
Tjänsten handlar till stor del om att rekrytera och skapa ett kandidatnätverk inom IT men också att få vara med i säljprocesser och träffa kunder. Vi är ett litet kontor vilket innebär att vi är delaktiga i alla processer och vi hjälper varandra där det behövs. Denna roll innebär ett dynamiskt arbete med goda möjligheter att få vara med och påverka både vart du själv är samt vart Centric är om 2 eller 3 år.
Vi sitter i nyrenoverade lokaler mitt i city i Linköping. För oss är det lika viktigt att ses på kontoret ibland som det är självklart att kunna jobba hemifrån.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del handla om att träffa mycket människor. Kandidater och konsulter i huvudsak men också nya och befintliga kunder. Linkedin är ett superbra verktyg för dig och du kommer kontakta, skapa nätverk och kommunicera med personer via plattformen. Idag använder vi Linkedin för att searcha fram våra nästa stjärnor samt att hålla kontakten med många av de vi redan träffat. Du kommer också utforma jobbannonser där vi får ett inflöde av arbetssökande personer.

Du ingår i rekryteringsteamet för Centric Sverige där erfarenheter och tips delas mellan regionskontoren. Det innebär att du kan nörda ner dig precis hur mycker du vill inom just rekryteringsområdet. Det är viktigt att du blir en ambassadör för Centric i kontakt med de kandidater du träffar över en intervju, alla som söker jobb hos oss oavsett om det landar i en anställning eller inte ska få en positiv kandidatupplevelse i kontakt med Centric.

Rekrytering är verkligen ett hantverk. En process som går att utveckla och förädla och kanske till och med kräver det. Rekrytering som hantverk kommer du få lära dig, om du inte redan har arbetat med det. Den mer kritiska delen av din roll handlar om att förstå IT. Därför ser vi att du har en god IT mognad - alltså att du förstår kundens behov samt att du förstår vad faktiskt personen du intervjuar kan och inte kan. Din IT kompetens är viktig och något vi gärna ser att du har med dig.

Din profil
Är du, eller har varit, rekryterare, konsult eller kanske konsultchef inom IT så ser vi det som meriterande för denna tjänst. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att publicera texter. Du skriver annonser, kandidatpresentationer och meddelanden till kandidater vilket ställer höga krav på din kommunikation i skrift.
Vi tror att du är prestigelös, social och framåtlutad. Att du tar ett stort eget ansvar och kan leda dig själv genom en effektiv arbetsdag. Du gillar att samarbeta och jobba i ett mindre team och har inga problem med att prioritera om din arbetsuppgifter om så krävs med kort varsel.

Vi värderar personlighet högt i denna rekrytering - så din personlighet överglänser den formella erfarenheten. Så länge du har viljan och drivet så löser vi resten tillsammans. Sök gärna rollen och träffa oss på Centric!

Vi kan erbjuda dig
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi har kontor mitt i city i Linköping med närheten till restauranger och goda kommunikationsförbindelser. Vi erbjuder dig kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Förutom att du kommer bli en del av vårt grymma team i Linköping så kommer du också att ha kollegor i Örebro, Stockholm, Göteborg, Malmö och Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Låter det intressant? Urvalet sker löpande så registrera din ansökan till oss på Centric redan idag.

Kontakt information

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Martin Fredriksson på tfn: 073 415 93 60 eller martin.fredriksson@centric.eu.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.centric.eu
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär. Våra anställda ska hela tiden kunna fortsätta att utvecklas, oavsett i vilken fas i karriären de befinner sig. Alla våra konsulter ges möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Att vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag.