Systemadministratör/Linuxadministratör

Systemadministratör/Linuxadministratör

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen och att du kommer bli anställd direkt till Cendio. Frågor gällande företaget eller tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Urvalet sker löpande och vi välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du vara med och göra supportfunktionen ännu mer effektiv och serviceinriktad. Du kommer få stöd från Cendios kunniga team för att på sikt bli en av deras experter på deras produkt ThinLinc. Du kommer att bidra med råd och lösningar och bidra med service i världsklass till Cendios kunder! Du kommer supporta nya och befintliga kunder som är kunniga systemadministratörer ute på bolagen. Supporten sker framförallt över e-mail och enstaka fall över telefon. Dessa ärenden kan innebära allt från att stötta kunderna i installationen av ThinLinc, felsökning, konfigurationer och integrationer till mer komplexa ärenden. Du kommer vara den viktiga bryggan mellan teamet och kunderna vilket i sin tur bidrar till att göra Cendio och produkten ännu bättre! Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du även delvis vara ansvarig för driften av Cendios interna system.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, direktrekrytering

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Linköping, Mjärdevi

Din roll

Vi söker dig som har goda kunskaper inom Linux-system/servrar. Relevant erfarenhet inom systemadministration och/eller support är mycket meriterande! Högskoleutbildning inom området är meriterande men inget krav, för oss väger din personlighet och intresse för Linuxområdet tungt! Som person tror vi att du är passionerad för Linux och tycker om att hjälpa andra. Du bör vara serviceinriktad och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter. Vi tror dessutom att du är strukturerad och lösningsorienterad!

Engelska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder Cendio?

På Cendio får du möjlighet att ta en aktiv roll i företagets utveckling, växa med dem och forma rollen mer mot din personliga preferens. Cendio vill skapa utrymme för dig att växa både som person och inom din profession. Därför erbjuder Cendio kompetensförsörjningsinsatser och utvecklingsplaner som är anpassade efter dig.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med en tydlig vision, laganda och målet att tillhandahålla organisationer världen över med en flexibel och säker Linux-skrivbordslösning, är de nu redo att ta Cendio till nästa nivå! Cendio letar därför efter en kollega med tekniska färdigheter inom Linux som vill göra Cendios världsomspännande kunder ännu bättre!

På Cendio får du möjlighet att arbeta med avancerad teknik, möta kompetenta kunder och hitta lösningar på utmanande problem. Cendio är stolta över vad de gör och älskar att leverera värde, vilket är en produkt som gör verklig skillnad för deras kunder, anställda och ägare.

Som bolag och team arbetare de aktivt efter värdeorden; öppenhet, respekt, teamkänsla och ha roligt på jobbet. Cendio är övertygade om att framgångsfaktorn är att de tillsammans kontinuerligt arbetar med deras kultur och arbetsmiljö, både som individer och grupp. För Cendio är det viktigt att varje medarbetare har möjlighet till personlig utveckling, både professionellt och privat.

Idag har Cendio 10 st anställda och har sitt kontor lättillgängligt i Mjärdevi, Linköping!