Juniorkonsult BI till Catigo Analytics

Juniorkonsult BI till Catigo Analytics

Är du nyexaminerad eller har du jobbat några år som BI-konsult och vill ta nästa steg i din karriär på ett mindre och expansivt It-bolag? Som Business Intelligence konsult på Catigo Analytics får du arbeta med den senaste tekniken inom Business Intelligence och Analytics.

Dina arbetsuppgifter

De tekniska plattformar Catigo Analytics arbetar med idag kan rätt sökande lära sig. Här får du både stöttning och möjlighet till olika sorters utbildningar. Det viktigaste för att bli en framgångsrik BI-konsult ligger i din personlighet. Du kommer att få jobba nära seniora kollegor och ha stora möjligheter att växa och utvecklas i din roll och samtidigt vara med på resan att forma Catigos Analytics framtida BI-team. Om du har en analytisk förmåga och sätter stolthet i kundnöjdhet så ska du inte tveka att söka redan idag!

Din profil

Vi tror du har en eftergymnasial utbildning, universitetsstudier eller likvärdigt Har god analytisk förmåga och ett öga för att skapa intuitiva visualiseringar. Du har ett brinnande intresse för ny teknik. Du är van vid olika former av Cloud-lösningar och är nyfiken på ML/AI som koncept.

Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har viss erfarenhet av beslutstödsplattformar
  • Du har erfarenhet av eller gått utbildningar i SQL och eller SSIS
  • Har B- körkort (ej krav)
Är du lyhörd för kundens behov, intresserad hur ny teknik kan skapa effektiva och hållbara lösningar som stöttar kunden i den dagliga verksamheten. Vill du växa som människa och i den roll har. Vill du vara delaktig i ett växande företag, kanske om några år hitta ett eget område att ansvara över? Ja, då är du personen vi söker! Du kommer ha stora möjligheter att påverka inriktningen på ditt arbete utifrån intresse och kunskaper.

Ansökningsförfarande

Varför ska du söka till Catigo Analytics?

Så här säger Andreas Jacobson BI konsult:
"Det bästa med att jobba hos på Catigo är möjligheten att själv få planera och påverka innehållet i arbetet. Inget är helt spikat från början och det ena uppdraget är inte det andra likt vilket gör att arbetsdagarna ständigt varierar. Att man får vara med i ett bolag som växer och att få vara en del av resan gör det inte sämre. Det finns avsatt tid och en förväntan på en ständig vidareutbildning vilket både driver mig och bolaget framåt. Att bolagets stabilitet gör det möjligt till att kunna experimentera gör det extra spännande!

Välkommen med din ansökan, urval påbörjas vecka 32!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Catigo Analytics är det annorlunda BI-företaget som arbetar med helheten och med kundens verklighet som främsta drivkraft. Att du ska kunna "återta makten över din data" är det vi brinner för! Vi är ett sammansvetsat gäng som gemensamt har kompetensen längs hela BI-processen - från att förstå din strategi, ditt behov och din vardag - till insikten att en partners styrka märks först när du som kund får problem. Insikten om vikten av helheten kombinerat med vårt genuina intresse för ny teknologi och innovation skapar framgång över tid!

Bolaget är har sina rötter i Universitets- och innovationsstaden Linköping. Vi är idag 11 kollegor som gemensamt omsätter ca 28 mkr med en god lönsamhet. Våra årsvisa kontrakt skapar långsiktiga kundrelationer och en stabilitet som gör det möjligt att tänka betydligt längre än vanliga konsultbolag har möjlighet till.