Account Manager E-handel

Account Manager E-handel

Bring expanderar och står inför en spännande tillväxtresa och för deras räkning söker dig som vill vara med att bygga Sveriges starkaste tjänst inom e-handel!

Om tjänsten

I ditt uppdrag ges du möjligheten att vara med att vidareutveckla Brings tjänst inom e-handel i Sverige, skapa härliga och långsiktiga relationer med våra blivande och befintliga partners inom e-handel.

Som Account Manager erbjuds du en omväxlande tjänst med frihet i ett offensivt företag i tillväxt där du driver och ansvarar för hela försäljningsprocessen.

Du ingår i ett team av Account Managers och rapporterar direkt till Teamchef. Kunderna finns över hela Sverige, där du främst bearbetar kunder i Östergötland.

Din profil

Vi vill att du är en person som drivs av utmaningar och utveckling! Du kommer att vara en viktig kugge i vårt arbete med att utveckla och spetsa till vår framtida e-handelstjänst. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och med tydligt affärsfokus.

Vi ser framför oss att du har en talang för att skapa, vårda och vidareutveckla relationer med våra ombud. Du har mycket goda möjligheter att tillsammans med dina kollegor forma rollen utifrån dina tidigare erfarenheter. Det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för mötet med människor, tycker om att vara rörlig i din vardag och kavlar upp ärmarna när det behövs.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning och att på egen hand ansvara för att planera, genomföra och följa upp kundbesök.
  • Goda kunskaper i svenska & engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Erfarenhet från retail är meriterande
  • B-Körkort
Vad erbjuds du?

Du erbjuds en helt ny roll där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att vidareutveckla ett av bolagets kunderbjudanden. Till din hjälp har du förutom dina kollegor ett starkt varumärke i ryggen och ett koncept att erbjuda kunderna.

Din anställning inleds med en introduktion där du lär dig om företaget, säljutbildning och vårt erbjudande. Du utgår från Brings kontor i Linköping.

Du erbjuds fast lön samt rörlig del och tjänstebil.

Ansökan

Känner du igen dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Välkommen med din ansökan snarast! I den här processen samarbetar vi med Captica och vi önskar att all kommikation går via dem. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa på telefon 08-411 24 70
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rekrytering och konsulttjänster handlar om att hitta rätt person och personlighet. För att lyckas med det arbetet krävs i sin tur personligt engagemang och personkännedom. Det är kärnan i Captica och vårt erbjudande. Sedan starten 2006 har vi hjälpt många att hitta rätt. Vi har ingen fast mall för hur uppdragen ska lösas, utan utgår istället från hur processen görs enklast och bäst utifrån just dina förutsättningar och önskemål. Så här beskriver två av våra kunder hur det är att arbeta med oss.