HR-generalist till Cambio i Linköping

HR-generalist till Cambio i Linköping

Vill du vara med och göra skillnad?

Cambio är ett ledande IT-företag inom e-hälsa och att arbeta hos oss ger dig möjligheten att bidra till ett bättre samhälle! Just du ska ha möjlighet att kliva framåt, både som människa och medarbetare. Dina dagar på Cambio i Linköping blir omväxlande och stimulerande.

Om tjänsten
Som HR-generalist kommer du att vara en del av ett team på fyra personer där alla har olika ansvarsområden. I rollen kommer du bland annat att arbeta med att förbättra interna processer, ansvara över att dokument och information är uppdaterade samt följer lagar och regler. Du kommer rapportera till din chef som utgår från kontoret i Stockholm.

I din roll som HR-generalist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • administrativa uppgifter inom olika personalärenden
  • stöttning i lönefrågor
  • ansvara över rapportering till myndigheter
Tjänsten som HR-generalist är ett konsultuppdrag med start omgående och pågår under 2020, men med möjlighet till förlängning.

Om dig
Vi söker dig som har en examen inom HR och har sju till tio års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har arbetat inom tjänstmannasektorn och har kunskap inom arbetsrätt. Det är även bra om du har erfarenhet av att arbeta med coachning, utvecklingsarbete och arbetsmiljö.

Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du värdesätter att bygga relationer och att arbeta proaktivt. Vi ser det som meriterande om du har förmågan att se arbetet både utifrån en operativ och strategisk synvinkel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du innehar kunskap i arbetsrätt.
  • Du är mån om att leverera bra service och resultat med hög kvalité.
  • Att du är analytisk och har ett öga för detaljer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Cambio
Cambio grundades 1993 av två ingenjörer i Linköping med ambitionen att digitalisera sjukvården. Idag finns Cambios huvudkontor i Stockholm och har utvecklingscenter i Linköping, Motala och Sri lanka. De har mer än 600 anställda, alla har olika bakgrunder och utbildningar, men med ett gemensamt mål att bidra och utveckla en bättre industri inom E-hälsa.

För mer information om Cambio kan du gå in på deras hemsida och läsa: www.cambio.se eller för mer ingående information om programmet, läs här: http://www.cambio.se

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ebba Melin via Adecco 010 - 173 73 00 .

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Cambio, Human Resources, personalvetare, e-hälsa, Mjärdevi, Linköping, arbetsrätt, arbetsmiljö
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.