Technical Support Specialist med servicekänsla sökes till Cambio

Technical Support Specialist med servicekänsla sökes till Cambio

Vill du vara med på resan och hjälpa till att ta dagens centrala IT-stöd inom vården till nästa nivå? Vi på Cambio söker en Technical Support Specialist med ypperlig känsla för service och ett genuint intresse för mjukvara och felsökning!


Vad innebär rollen?

I rollen som Technical Support Specialist inom avdelningen Service Delivery är du företagets ansikte utåt och kommer att ha mycket kontakt med våra kunder. Förutom arbetet med inkommande ärenden och teknisk analys, arbetar vi också med egenutvecklade såväl som externa verktyg. För rätt person finns det möjligheter att kombinera arbetet med projekt eller processarbete som gagnar de övriga inom avdelningen. Arbetet sker i stor utsträckning enligt principerna inom ITIL.


Vem söker vi?

Du har examen såsom civilingenjör, högskoleingenjör, kognitionsvetare eller systemvetare med datavetenskaplig inriktning eller motsvarande.


Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.


Du trivs med en ständig ström av intellektuellt utmanande arbetsuppgifter där resultatet ofta är av avgörande karaktär.


Vem är du?

Vi söker en person som kan hjälpa kundens behov och samtidigt få kunden att känna sig väl bemött. Service Delivery är en viktig del i Cambios erbjudande, du kommer ha en central roll som kräver snabb återkoppling och ha en god kontakt med våra kunder. För att bli framgångsrik är det viktigt att du trivs i en grupp med mycket driv och ansvar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med kundfokus och driv, som gillar att ge professionell service anpassad efter olika kunders specifika behov. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Som person är du lugn och kan arbeta metodiskt i en miljö med högt tempo, där du kan hantera flera ärenden och processer parallellt. Du är även en ansvarsfull lagspelare som arbetar mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet av databaser och programmering (Java är meriterande men inte ett krav)


Intervjuer och urval sker löpande.


Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer? Fråga mig!

Johan Hallin


Service Delivery Manager


johan.hallin@cambio.se


+46 13 20 03 00
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cambio.se
Sista ansökningsdag 22 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cambio är en av nordens ledande leverantörer av vårdinformationssystem och en växande aktör på den europeiska marknaden med idag drygt 100 000 användare vid akut- och universitetssjukhus, specialist- och öppenvårdsenheter. Genom våra helhetslösningar levererar våra kunder tjänster till 4 miljoner patienter. 2016 förvärvades ILAB AB, en ledande leverantör av kommunala verksamhetssystem. Därmed är Cambio en marknadsledande leverantör med ett heltäckande erbjudande för hela kedjan inom vård och omsorg med målet att erbjuda de mest innovativa digitala lösningarna för landsting, regioner och kommuner.