Key Account Manager till Byggbeslag Lås & Säkerhet

Key Account Manager till Byggbeslag Lås & Säkerhet

Inledning:
Har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och gillar att nätverka? Söker du en arbetsplats där de värderar sin personal högt och ger dig frihet att själv styra dina dagar? Då är det här tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Byggbeslag en Key Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Byggbeslag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Byggbeslags önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds:
En trygg arbetsplats där de är måna om sina medarbetares behov. Bortsett från trygghet i anställning erbjuder de också en trygghet i en stor kundportfölj vilket innebär att uppsökande försäljning är ovanligt förekommande. De erbjuder också:
  • Frihet att själv lägga upp dina dagar
  • Att bli välkomnad med öppna armar in i den glada gemenskapen
  • Otroligt kompetenta kollegor
Arbetsuppgifter
Ditt arbete kommer till största del att bestå av relationsbyggande med de befintliga kunderna. Det kan innebär allt ifrån event, besök hos kunder, till luncher och idrottsevenemang m.m. Allt för att bibehålla och utveckla kundrelationerna. Du kommer att vara en del av ett tight team på fyra projektörer och regionchefen, där din roll blir att vara proaktiv i de avtalen som är aktiva och de som ligger och väntar på svar. Detta genom relationsbyggande insatser.

Att resa kommer att vara en del av din vardag, med övernattning på annan ort någon gång i veckan. Du kommer själv att kunna styra dina dagarna utifrån kundernas och dina behov.

Vi söker dig som:
Har erfarenheter eller kunskaper från säkerhetsbranschen, vilket gör dig kunnig inom mekanisk och elektronisk säkerhet och låssystem. Du älskar mötet med kunder och är relationsdriven. Vidare har du ett affärssinne och sporras av att göra affärer. Då ditt arbete kommer att innebära resor har du B-körkort och har inga problem att ligga borta någon gång i veckan. Du talar och skriver flytande svenska.

START: enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Josefin Sjöström
Email Mejla Josefin Sjöström
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (5 dagar kvar)