Projektledare Produktion

Projektledare Produktion

Som Projektledare på B&C kommer du arbeta med projekt- och byggledning inom produktion. Du har ansvar för planering och samordning av dina byggprojekt och fungerar som expert och bollplank mot framförallt platscheferna i projekten. Du har ekonomiskt ansvar för hela projekten, vilket innebär att du också är involverad vid de större inköpen tillsammans med inköpsansvarig i organisationen. Vidare är det du som ansvarar för relationen med kund, såväl befintliga kunder som med nya eller potentiella kunder. I det dagliga arbetet kommer du också delta på projekteringsmöten, utföra anbud, bistå och leda projekteringen, genomföra upphandlingar samt delta i besiktningar och uppföljningar.

Gruppen idag består av tre projektledare inom produktion och en projektledare för byggservice. Du har personalansvar för platscheferna inom dina projekt, vilka kan variera beroende på arbete. Du kommer att arbeta med många olika arbetsuppgifter och kontakter samtidigt, vilket ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift.

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet som bygg- eller projektledare inom produktion. Vi ser gärna att du har arbetat i liknande roll i ca 10 år, alternativt att du är utbildad högskoleingenjör inom bygg eller har annan motsvarande utbildning i botten, samt hunnit arbeta ett par år som projektledare. Du har en god förmåga att leda, strukturera och prioritera olika projekt och arbetsuppgifter. Du har lätt för att kommunicera med olika parter och vårdar och utvecklar relationer externt såväl som internt. Vidare har du en förmåga att se olika projekt i ett helhetsperspektiv där kunden och företagets intressen sätts i första ledet. Som person har du integritet, är ansvarsfull och är ett föredöme med en positiv inställning till teamet. Du har tidigare erfarenhet av budgetarbete och har haft personalansvar i tidigare roller. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett växande bolag. Du kommer till ett företag med starkt varumärke och som levererar arbeten med hög kvalitet. Vi är nytänkande och du har stora möjligheter att vara med och påverka. Vi står inför många roliga utmaningar de kommande åren där du kommer att vara en del i skapandet av vår framtid.

Tjänsten är 100%, tillsvidareanställning. Kontoret är placerat i Hackefors, Linköping. Tillträde enligt överenskommelse. Du är välkommen att skicka in ansökan, CV och personligt brev, via länken nedan senast den 2/12 2018.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Cojn. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår konsult Frida Säflund på telefon 073 - 697 23 33, eller mail frida.saflund@cojn.se
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygg AB Bernhardsson & Carlsson grundades 1977 och sedan starten har den huvudsakliga sysselsättningen varit ny-, om-, och tillbyggnader av kontor och industrier. Idag är vi ca 85 anställda och har yrkesarbete inom områdena trä, betong och murare samt mark- och anläggningsarbetare. BC Bygg är certifierade enligt BF9K som är byggbranschens kvalitets-, miljö och arbetsmiljösystem. BF9K har samma grundprinciper som ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001/AFS 2001:1. Läs mer om B&C på vår hemsida www.bcbygg.se