Servicetekniker till Linköping!

Servicetekniker till Linköping!

Är du en serviceinriktad person som är intresserad av elektriska, mekaniska och hydrauliska system? Trivs du att arbeta med reparationsarbete samt förebyggande och avhjälpande underhåll? Titta hit! Bro Underhåll & Service BUS AB expanderar och söker en Servicetekniker till Linköpingskontoret!

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss kommer du att underhålla elektriska, mekaniska och hydrauliska system på de öppningsbara broarna längs Göta Kanal, Kinda Kanal, Falsterbrokanalen och många fler. Det finns alltså möjlighet att arbeta på flera ställen runt om i Sverige, från Luleå i norr till Falsterbro i söder. Du kommer även att arbeta med reparationer, ombyggnader och förbättringsarbeten.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du är industrielektriker i botten, eller har motsvarande erfarenhet av industri, el eller hydraulik. Vi ser också att du har ett mekaniskt kunnande och en teknisk problemlösarförmåga. Som person är du noggrann i ditt arbete, har lätt för att samarbete med andra, samt ett logiskt tänkande. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, och du besitter minst ett B-körkort.

Våra intervjuer för denna tjänst kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tror du att du är rätt person för arbetet så är du varmt välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till info@busab.nu

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.busab.nu
Sista ansökningsdag 11 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bro Underhåll & Service BUS AB är ett företag med rötter sprungna ur el, bygg, teknik, hydraulik och installationsbranschen. Med det står vi mycket väl rustade för att möta uppdrag inom olika segment i dessa kategorier. Våra uppdragsgivare kommer framförallt från offentlig förvaltning men även den privata industrin är ett växande kundsegment hos oss. När du som kund kontaktar oss strävar vi efter att du alltid ska känna dig väl omhändertagen, professionellt bemött och framförallt nöjd med våra tjänster. Läs mer om oss på www.busab.nu