Ekonomiassistenter till Brightby Bemanning, Östergötland

Ekonomiassistenter till Brightby Bemanning, Östergötland

Är du nyutexaminerad ekonom från yrkeshögskola eller universitet, alternativt har några års erfarenhet som ekonomiassistent? Just nu söker Meritminds affärsområde Brightby Bemanning efter ekonomiassistenter i hela Östergötland till vår konsultverksamhet.

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Som arbetsgivare kan vi erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap.

Exempel på ansvarsområden som ekonomiassistent:
 • Kund- och leverantörreskontra
 • Löpande bokföring
 • Behjälplig i bokslutsarbetet
 • Avstämningar
 • Delta i förbättringsarbete av ekonomisystem och processer
 • Fakturahantering
 • Påminnelser, inkasso
 • In- och utbetalningar


Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med examen inom ekonomi från universitet eller yrkeshögskola. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på svenska och engelska. Vidare är det meriterande med erfarenhet av flera ekonomisystem samt tidigare arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller redovisningsassistent.

Personliga egenskaper

För att trivas i och vara framgångsrik i rollen som ekonomiassistent är du affärsmässig, relationskapande och räds inte för nya utmaningar. Du motiveras av mötet med nya människor och vill göra det lilla extra för att uppnå den stora skillnaden.

Som person har du lätt att lära och angriper dina arbetsuppgifter på ett noggrant och analytiskt sätt. Vi tror att du trivs med att arbeta i team såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. För att trivas hos oss är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar och att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende.

Om Brightby:

Brightby är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på Meritminds hemsida.

För mer information är du välkommen att kontakta vår Talent Acquisition Specialist, Josefine Fransson på josefine.fransson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar ditt CV (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religion eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Vi kan ta emot de flesta textbaserade filtyper såsom, Word, Excel och pdf. Dock inte inscannade filer eller bilder.
Varmt välkommen med ditt CV!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Meritmind AB
Hemsida http://www.meritmind.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)