Windowsadministratör / Windows-tekniker till SysPartner Consulting AB

Windowsadministratör / Windows-tekniker till SysPartner Consulting AB

Drivs du av att erbjuda god service och att lösa tekniska problem? Vill du dessutom jobba inom ett företag som låter dig utvecklas? Nu söker SysPartner Consulting AB en driven Windowsadministratör.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SysPartner Consulting AB.

Om företagetSysPartner erbjuder konsultation inom infrastruktur och systemutveckling samt hostinglösningar och helhetskoncept för IT-drift. Företaget grundades i Linköping 2005 och har sedan dess expanderat till ytterligare 2 städer.

SysPartner strävar efter att vara det lilla familjära företaget samtidigt som du som konsult ofta får chansen att arbeta i en större organisation med spännande tekniska lösningar ute hos SysPartner's företagskunder. Detta innebär att dina prestationer alltid syns och uppmärksammas. Därtill står din personliga utveckling alltid i fokus på SysPartner, vilket innebär allt från kontinuerlig kompetensutveckling och individanpassade uppdrag, till ditt eget individuella val av hårdvara och andra attraktiva förmåner.

ArbetsuppgifterI rollen som Windowsadministratör hos SysPartner arbetar du med att underhålla och utveckla befintlig miljö samt sätta upp nya miljöer baserade på Windowsservrar. Du kommer vara konsult och sitta hos företagets kunder och arbeta i långsiktiga projekt. Ditt främsta fokus ligger i att agera support där du hanterar inkommande Windows-ärenden från kundens utvecklare, där du felsöker och åtgärdar företagets problem. Vidare arbetar du för att distribuera ut program för kundens anställda, samt skriver mindre script för förändringar i miljöer eller buggfixar. I den här rollen samarbetar du tätt med kollegor och tekniker.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom området alternativt motsvarande erfarenhet från arbetsliv eller privat intresse
  • Erfarenhet av drift av Windowsservrar och Active Directory
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska samt engelska
  • Meriterande med erfarenhet av virtualisering, molntjänster och scriptning i PowerShell
Vi tror att du som söker har ett stort tekniskt intresse och drivs av att arbeta med ny teknik samt hänga med i branschens utveckling. Arbetet kommer att innebära att agera support, därför är det viktigt att du har ett intresse för att hjälpa andra och att du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. För att lyckas i den här rollen är du en person som motiveras av att agera problemlösare. Vidare har du lätt för att anpassa dig till nya situationer och när det under tidsperioder blir stressigt, har du förmågan att hålla lugnet samt fortsätta att arbeta strukturerat. Därtill räds du inte för att ta första steget i samtal med en ny person och du har en naturlig förmåga att skapa kontakt med nya människor, kollegor och branschkollegor likaväl som dina kunder.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!