Windows-tekniker / Applikationspaketerare till tillväxtföretag

Windows-tekniker / Applikationspaketerare till tillväxtföretag

Har du erfarenhet av applikationspaketering? Vill du även utveckla dina kunskaper tillsammans med erfarna kollegor? Nu får du möjligheten att arbeta på ett företag som sätter hög prioritet på sina anställda och deras kompetensutveckling.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget arbetar med konsulttjänster inom IT. Med omkring 40 medarbetare verkar företaget idag i tre svenska städer. Sedan starten 2005 har verksamheten expanderat i stadig takt och har blivit utnämnd till Gasellföretag av Dagens Industri flera år i rad. Företaget består av drivna medarbetare som är verksamma inom flertalet kompetensområden i IT-branschen. Därtill präglas verksamheten av en familjär stämning och ett individanpassat fokus.

Tjänsten är belägen i Linköping, där du arbetar på plats hos företagets kund tillsammans med en grupp drivna IT-konsulter.

ArbetsuppgifterI rollen som applikationspaketerare arbetar du som konsult hos en av företagets viktigaste kunder. Företaget erbjuder en gedigen utbildning och introduktion i anställningen. Detta för att du sedan ska börja arbeta utifrån bästa möjliga förutsättningar. Tillsammans med flertalet konsulter ansvarar du för att paketera applikationer och göra filer som kunden vill få ut i olika servrar och miljöer. Du arbetar proaktivt för att effektivt kunna genomföra de uppdrag som kunden efterfrågar, därtill arbetar du mot tydliga mål och deadlines.

Du arbetar med en erfaren kollega vid din sida, tillsammans bollar ni problem och lösningar samt stöttar varandra och övriga konsulter i det vardagliga arbetet.

Formella krav
  • Du har en gedigna kunskaper i Windows (på klientnivå)
  • Du har erfarenhet av applikationspaketering
  • Meriterande:
  • du har kunskap i App-V eller liknande program
Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för att paketera applikationer och för Windows i synnerhet. Som person är du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. Därtill tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar och är mån om att arbeta till dess att målet är uppnått. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas, som person är du därför resultatfokuserad, du sätter upp mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Slutet på januari/ februari
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: MSI, applikationspaketerare, App-V, Wise, Windows, IT, konsult, IT-konsult, MSI-paketering, heltid, Linköping, applikation,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!