Teknisk projektledare till expansivt teknikkonsultföretag

Teknisk projektledare till expansivt teknikkonsultföretag

Har du en bakgrund som utvecklare? Har du dessutom erfarenhet inom datateknik, inbyggda system eller kanske elektronik? Nu har du möjligheten att få leda ett ambitiöst utvecklingsteam genom diverse innovativa projekt mot framtidens teknik. Därtill blir du en viktig medarbetare i en företagskultur som präglas av laganda, gemenskap och korta beslutsvägar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetTjänsten är på ett expansivt teknikkonsultföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Linköping och Helsingborg. Företaget har sin kärnkompetens i fordonsindustrin och sysselsätter idag ca 300 personer i uppdrag inom fyra affärsområden - inbyggda system, IT, produktion och logistik samt produktutveckling.

Företaget är stolta över att samarbeta med flera av världens främsta fordonstillverkare och företag inom försvarsindustrin och andra utvecklingsintensiva branscher. Företaget präglas av en familjär kultur med gemenskap, entreprenörskap, kompetens och trygghet som genomsyrar företagets verksamhet och bidrar till en trevlig och inspirerande arbetsplats.

ArbetsuppgifterI rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera, leda och driva dina projekt. Du arbetar tillsammans med fyra drivna utvecklare som har specialiserat sig på både hårdvara och mjukvara. Tillsammans med teamet arbetar ni utifrån agil projektmetodik och du som projektledare har det yttersta ansvaret för att driva arbetet framåt samt planera aktiviteter som säkerställer att ni följer budget, tidsplan och kundens förväntningar. Därtill är du ansvarig över kunddialogen, vilket involverar arbetet med att uppdatera kundföretaget om eventuella avvikelser, förberedelser inför möten och att vara spindeln i nätet mellan kundföretaget och dina medarbetare.

Du fungerar som en mentor till ditt team där du stöttar och bidrar med teknisk kunskap. Ditt team jobbar med innovativ teknik på utmanande inhouse- projekt på kontoret i Linköping.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av lågnivåprogrammering, mikrokontroller programmering (MCU), RTOS och/ eller likvärdigt utvecklingsarbete
  • Du har en högskoleexamen i datateknik, inbyggda system, elektronik eller jämförbar utbildning
  • Meriterande: erfarenhet av RTOS
  • Meriterande: erfarenhet av Zephyr
  • Meriterande: erfarenhet som projektledare eller Tech Lead
Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. I rollen som projektledare arbetar mot flera kontaktytor vilket kräver en naturlig förmåga att skapa och bibehålla relationer på alla nivåer såväl inom organisationen som utanför. Du förväntas ta ansvar och självständigt driva ditt och gruppens arbete framåt. Därav är du en person som tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och du säkerställer att dina projekt blir slutförda i tid. Du är dessutom att dela med dig av din kunskap till andra, där du bidrar med idéer och nya perspektiv. Genom din proaktivitet skapar du ständiga förbättringar och bidrar med ett positivt arbetsklimat. Avslutningsvis är du lyhörd och tillmötesgående som person, men du räds inte för att ta de slutgiltiga besluten vid behov. Du sätter alltid kunden och dina medarbetare i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar som fungerar för alla parter.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Agilt, utvecklare, projektledare, teknisk projektledare, teknik, IT, embedded, MCU, RTOS, mikrokontroller programmering, Zephyr, ström, IoT-system, miktrokontroller, mjukvara, hårdvara, developer, technical project lead, technical develper, elektronik, inbyggda system, datateknik, C, C++, lågnivåsprogrammering,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!