Systemarkitekt till det växande företaget link22

Systemarkitekt till det växande företaget link22

Har du ett stort tekniskt intresse och tycker om att ta ansvar för att driva projekt framåt? Vill du vara en del av ett företag med en flexibel kultur som gör att du får ihop hela livspusslet? Då är link22 företaget du ska söka till som arbetar med att säkra digitala miljöer i samhället!


Om företagetlink22 är ett växande kompetensföretag som finns på tre orter i Sverige. Företaget startades i Linköping 2006 och har numera även verksamhet i Stockholm och Östersund. link22 arbetar med att designa, implementera och underhålla säkerhets- och systemlösningar till flera olika organisationer, myndigheter och företag i Sverige. Kunderna återfinns huvudsakligen bland de stora företagen inom försvarsindustrin och myndigheter med höga krav på informationssäkerhet för att exempelvis skydda försvarssekretess. Utöver detta utvecklar de också olika IT-säkerhetsprodukter. De arbetar på ett transparent sätt mot kunderna genom att vara ärliga med vad de kan leverera och vad kunden behöver för att kunna skydda sin IT-miljö.

Företaget är format efter en kultur där det är högt i tak och som präglas av en miljö där erfarenheter och kunskaper delas oavsett nivå. Vill du bli en del av ett företag som arbetar med att skapa en säkrare miljö för andra företag, myndigheter och för Sverige? Sök då tjänsten som mjukvaruutvecklare!

ArbetsuppgifterSom systemarkitekt kommer du att vara den tekniska ledaren och ha det direkta ansvaret tillsammans med projektledaren. Du kommer att ha ansvar för att ta fram designen i projekten och att kunna samordna dessa med varandra. Detta kan både innebära att ta fram egna produkter eller att arbeta efter en beställd utveckling åt en specifik kund. Du kommer också ansvara för att projektet fortlöper utefter de krav som finns och att de lösningar som tas fram är tekniskt hållbara och effektiva. I rollen kommer du att ansvara för att leda teamets utvecklare. Detta inkluderar att omsätta designen i mindre uppgifter och följa upp att de blir korrekt utförda. Du är därför van vid att kunna motivera dina beslut och att leda andra.

Formella krav
  • 3-5 års arbetslivserfarenhet av ledande eller seniora befattningar inom mjukvaru- och systemutveckling, såsom arkitektroller, projektledare eller produktledare
  • Stor kunskap av C++, meriterande med erfarenhet av Python och C#
  • Civilingenjörs- eller motsvarande utbildning
  • Meriterande om du har erfarenhet av IT-säkerhet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska
  • B-körkort
För att lyckas i rollen som systemarkitekt har du en djup teknisk förståelse och en god förmåga till att kunna analysera och lösa olika problem. Du arbetar målfokuserat och har ett tekniskt driv för att på så sätt hitta smarta lösningar och leda gruppen i dess arbete. Du är en person som är noggrann och strukturerad och som inte lämnar något åt slumpen. Att vara i kontakt med kunder och då hålla en affärsmässig och professionell ton är inga svårigheter då du har vanan att kommunicera på olika sätt. Du är duktig på att kunna förstå och motivera andra för att på så sätt slutföra projekt med en hög kvalité.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: arkitekt, senior, phyton, java, projektledare, produktledare, IT, säkerhet, C++, C#, systemarkitekt, teknisk ledare, digitalt
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, IT-Arkitektur, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.