Senior Linux-tekniker

Senior Linux-tekniker

Vill du ta nästa steg i karriären som Linux-tekniker? Uppskattar du att vara den sociala och kunniga spindeln i nätet? Vill du arbeta med teknikintresserade och likasinnade kollegor? Här erbjuds du en roll på ett företag som värdesätter din individuella utveckling.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget arbetar med konsulttjänster inom IT och verkar idag i tre svenska städer, med omkring 40 medarbetare, där ett tiotal arbetar med Linux. Sedan starten 2005 har verksamheten expanderat i stadig takt och har blivit utnämnd till Gasellföretag av Dagens Industri flera år i rad. Stämningen på företaget präglas av en familjär stämning och ett individanpassat fokus.

ArbetsuppgifterI rollen som senior Linux-tekniker är du delaktig i arbetet med att driva och utveckla Linux-miljöer. Du sitter ute hos företagets kunder och arbetar i långsiktiga projektformer. Ditt främsta fokus är att agera länk mellan kunden och deras samarbetspartners, att lösa tekniska problem och på ett flexibelt sätt erbjuda samt presentera lösningsförslag till kund. I rollen kommer du arbeta med lagringslösningar och vara kundens bollplank i diverse frågetecken som kan uppstå inom ditt område.

Formella krav
  • Fem års erfarenhet inom Linux
  • Erfarenhet av lagringslösningar
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror att du som söker har ett stort intresse för Linux och har erfarenhet med att jobba i mer komplexa projekt. Du har tidigare erfarenhet med lagringslösningar samt är bekväm med att ta plats i sociala kontexter. För att lyckas i den här rollen är du en person som motiveras av att agera problemlösare, du räds inte för nya utmaningar utan ser istället möjligheter i snabba förändringar. Som person är du nyfiken och bidrar gärna med nya idéer och lösningsförslag. Du är även en person som alltid har kunden i fokus och ser dig själv som ett rådgivande bollplank, ditt fokus är att leverera smarta lösningar anpassade efter kundens behov.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemadministratör, tekniker, Linux, konsult, IT, GIT, Puppet, Linuxkonsult, Linuxadministatör, Linuxsupport, Linux CentOS, heltid, Linköping, Östergötland, problemlösning, lagringslösningar, engelska, ansvar, senior, Linux-tekniker
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!