Sale Solutions Specialist till UCS IT Solutions

Sale Solutions Specialist till UCS IT Solutions

Har du erfarenhet av försäljning och vill få möjlighet att utforma en ny tjänst efter dina erfarenheter? Vill du arbeta med att skapa och förvalta långsiktiga kundrelationer? Har du även ett intresse för IT? Vi söker dig som vill ta nästa steg och utvecklas som säljare hos expansiva UCS IT Solutions AB.

Om företagetUCS IT Solutions AB arbetar brett med att leverera IT-lösningar till sina kunder, såsom webbapplikationer och integration av affärssystem. Företaget har funnits sedan 2015 och är ett dotterbolag till United Computer Systems in Scandinavia AB. Bolaget är idag i en tillväxtfas med ungefär 40 medarbetare där verksamheten präglas av kompetens, korta beslutsvägar och trygghet.

ArbetsuppgifterI rollen som Sale Solutions Specialist ansvarar du för att sälja behovsanpassade lösningar inom applikation och affärssystem. I rollen bearbetar du nya kunder och förvalta redan etablerade kundrelationer med fokus på långsiktighet. Rollen på företaget är ny där tonvikten ligger på att förstå kundens vision och driva en konsultativ dialog genom dina tekniska kunskaper. Därefter initierar du samtal med utvecklare för att utforma en lösning på kundens behov och tillhörande offert. Under projektets gång har du även löpande avstämningar med kunden samt gör uppföljningar och vårdar kundrelationen efter avslutad affär.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande med försäljning av systemutvecklingsprodukter
Vi tror att du som söker har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Du ser arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer. Vidare tycker du om att arbeta självständigt i en roll där du ges möjlighet att driva din säljprocess utefter det du bedömer är bäst. Du arbetar tätt ihop med dina kollegor, varför det är viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra. Vidare är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer att anställas direkt hos UCS IT Solutions.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.