Säkerhetsintresserad utvecklare till Knowit

Säkerhetsintresserad utvecklare till Knowit

Är du en erfaren systemutvecklare som vill utveckla dig inom IT-säkerhet? Vill du vara en del av ett företag som satsar lika mycket på arbetskulturen som på dig som medarbetare? Då är det dags att söka rollen som utvecklare till Knowit!

Om företagetKnowit är ett av de ledande konsultbolagen med ca 2000 medarbetare runt om i Norden. Bolaget erbjuder digitala lösningar inom design, kommunikation, managementkonsulting utifrån tre affärsområden: Experience, Insight och Solution. Knowit arbetar mycket sin företagskultur som präglas av delaktighet och samarbete, just för att skapa en stark lagkänsla. De vill att det ska finnas en bra balans i arbetet och de känner en stor tillit till sina medarbetare. Knowit har blivit nominerade till årets "Employer Branding-företag" och de tror att en bidragande faktor till den nomineringen är i att de aktivt arbetar med sin företagskultur.

För Knowit är det viktigt att medarbetarna mår bra och trivs på arbetet för att på så sätt kunna bidra till deras vision att skapa ett hållbart samhälle genom digitalisering och innovation. Här kommer du få möjligheten till att arbeta i en organisation som sätter stort värde på dig som medarbetare och där ditt arbete gör stor skillnad.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare med säkerhetsinriktning hos Knowit kommer du att ingå i specialistområdet cybersäkerhet och juridik, som siktar på en digital värld där alla kan känna sig trygga. I rollen som utvecklare kommer du att bygga säkerhetslösningar åt både företag och offentliga myndigheter, framförallt inom området identitets- och behörighetshantering (IAM). Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara systemutveckling inom IAM där du kommer att konstruera och anpassa system som tillsammans med smarta och säkra funktioner håller ordning på rättigheter för slutanvändaren. Du kommer också att arbeta med installation, konfigurering och integrationer som du utvecklar och anpassar utifrån kundens verksamhet. Arbetet kommer att till största delen utföras i kundens lokaler men det händer också att du kommer att arbeta på det egna kontoret som är placerat i centrala Linköping.

Formella krav
  • Du har arbetslivserfarenhet av att arbeta som systemutvecklare
  • Du har ett intresse för IT-säkerhet och säker utveckling
  • Du har en systemvetar-, högskoleingenjörs-, eller motsvarande utbildning inom IT, alternativt har du liknande kompetens som du byggt upp på ett annat sätt
  • Du har erfarenhet av någon eller flera produkter som Active Directory, Microsoft ADFS, Shibboleth, Microsoft FIM/MIM eller liknande
  • Meriterande är erfarenhet av IT- och informationssäkerhet, it-säkerhetsarkitektur, e-legitimation, e-underskrifter, Identity and Access Management, autentiseringslösningar, single sign on, Identity and Governance Administration, Identity as a service, SAML, ABAC, OpenID Connect , PKI, XACML
  • Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift
Vi söker dig som är säkerhetsintresserad och som har ett stort intresse för IT och systemutveckling. För att lyckas i rollen krävs det att du arbetar på ett prestigelöst sätt och driver ditt eget arbete framåt. Du är en person som har en god förmåga till att samarbeta och du känner dig trygg med att ha en dialog med kunder och kollegor. Du är naturligt driven av dig och strävar alltid efter att utföra ditt arbete med hög kvalité.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att KnowIt har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och KnowIt en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utveckling, programmerare, IAM, säkerhet, IT-säkerhet, systemutvecklare, software developer, IT, projekt
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.