Revisor till Furlands Revisionsbyrå

Revisor till Furlands Revisionsbyrå

Lockas du av att få arbeta med utvecklande kunder i en spännande företagskultur där du ges ett stort eget ansvar? Ser du fram emot bra möjligheter till egna revisionsuppdrag och att vara en viktig del i teamet som supportar delar av våra större kunder? Då är det dig vi söker!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Furlands Revisionsbyrå.

Om företagetFurlands erbjuder tjänster inom revision, redovisning, lön, skatt och bolagsfrågor. Företaget finns i Linköping och Mjölby med idag 18 kvalificerade medarbetare inom revision och redovisning. Furlands är framåtsträvande och arbetar med ett stort digitaliseringsprojekt med 4 anställda matematiker och utvecklare.

Företaget expanderar och har ett starkt kundflöde. De söker dig som är eller vill bli revisor och som vill bli en del av teamet och bidra till företagets tillväxt. Hos Furlands får du fördelarna så som korta beslutsvägar med mycket bra möjligheter till att påverka, ett strukturerat arbetssätt och flexibla arbetstider. Detta är en tjänst för dig som letar efter en långsiktig position i en hållbar arbetsmiljö.

ArbetsuppgifterI rollen som revisor har du ett helhetsansvar för dina kunder i en rådgivande roll som innefattar revision/kvalificerade redovisningsfrågor, skatt och bolagsfrågor. Du arbetar med allt från långsiktiga samarbeten till att vara behjälplig vid kortare behov i samband med exempelvis företagsförvärv.

I din roll arbetar du självständigt från start samtidigt som du har ett nära samarbete med dina kollegor. I rollen finns det en möjlighet att växa och utvecklas och bli auktoriserad revisor, om du inte redan är det. Som auktoriserad revisor kommer du redan från start att få egna revisionsuppdrag och växa ytterligare genom att arbeta i teamet för delar av Furlands större uppdrag. Du arbetar i en dynamisk miljö med eget ansvar och har möjligheter att utvecklas både som person och i din profession.

Formella krav
  • Erfarenhet av K3 och koncernredovisningar
  • Goda kunskaper i Excel
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort meriterande
Vi söker dig som är analytisk, utåtriktad och prestigelös. Du har lätt för att skapa kontakt med kunder och samarbetspartners och brinner för att ge god service. Då du ansvarar för dina egna uppdrag ser vi att du är ansvarsfull och noggrann samt att du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya system och situationer. Du är van vid att hantera många olika uppdrag parallellt vilket innebär att du är effektiv i ditt arbetssätt samt att du har förmågan att prioritera ditt arbete. Vidare trivs du i en omväxlande miljö då du lätt anpassar dig efter nya situationer och är lösningsorienterad.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: revisor, revision, redovisning, redovisningskonsult, externrevision, senior, ekonomi, bokslut, månadsbokslut, årsredovisning, koncernredovisning, K3, administration, bokföring, rapportering, kund, rekrytering, heltid, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!