Resande säljare / Account Manager / Sales Representive till ledande DKV

Resande säljare / Account Manager / Sales Representive till ledande DKV

Har du erfarenhet av att arbeta som resande säljare och vill ta ett helhetsansvar över den svenska marknaden? DKV söker nu en resultatinriktad säljare till sin expansiva verksamhet i Sverige. Här får du möjligheten att växa och utvecklas i en roll med stort eget ansvar.

Om företagetDKV Euro Service har varit ett av de ledande tjänsteleverantörerna för logistik- och transportföretag i över 80 år. Från kontantfri service och väg till 70 000 varumärkesoberoende godkännandepunkter genom avräkning av moms till återbetalning av mervärdesskatt, erbjuder DKV en mängd tjänster för kostnadsoptimering och flottahantering på Europas vägar. DKV ingår i DKV MOBILITY SERVICES Group, som sysselsätter cirka 930 personer. År 2017 nådde företaget en omsättning på 7,2 miljarder euro och är representerat i 42 länder. För tillfället finns det cirka 3,1 miljoner DKV-kort och enheter används av över 170 000 kunder. I fjol fick kortet för 13:e året i rad utmärkelsen som det bästa varumärket i kategorin "bränsle och servicekort".

I Skandinavien blir du den sjätte försäljningsrepresentanten och den ansvariga chefen är stationerad i Köpenhamn.

ArbetsuppgifterSom Sales Representative Sverige kommer du att ansvara för försäljningen i hela Sverige. Du säljer marknadsledande tjänstelösningar till kunder inom logistik-och transportbranschen. Du arbetar med hela säljprocessen från prospektering och identifiering av målgrupper till att komma med kundanpassade förslag, förhandla och komma till avslut. Vidare ger du god kundservice och arbetar aktivt för att bibehålla en god partnerskapsrelation med dina kunder. Du ansvarar för att optimera omsättningen i Sverige genom kundmöten, affärsresor och andra event. I tjänsten finns tydliga mål för vad du förväntas uppnå och du får stöd från dina kollegor i Skandinavien för att nå dessa.

Som Sales Representative ansvarar du för att skapa nya affärskontakter, från första mötet till uppföljning och kundnöjdhet. Du styr till stor del ditt arbete själv och i rollen ges mycket frihet. Du utgår hemifrån och reser i hela Sverige. Även resor till Norge i Oslo-området kan förekomma.

Formella krav
  • Du har 3-5 års erfarenhet av liknande arbete
  • Du har erfarenhet av att arbeta mot och att sälja produkter till transport- eller logistikbranschen
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom business eller ekonomi
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska, meriterande med kunskaper i danska
  • B-Körkort då du reser i tjänsten
I denna tjänst trivs du som är engagerad, strukturerad och ansvarstagande. Du är flexibel och tycker om att ha en variationsrik vardag. Vidare är du lösningsfokuserad och vill hela tiden lära dig nya saker inom området. Självklart är du kommunikativ och trivs i en roll där du har många sociala kontaktytor. Eftersom rollen innebär ett stort eget ansvar driver du självständigt ditt arbete framåt. Du kommer att vara verksam i södra Sverige med utgångspunkt att arbeta mellan Stockholm och Göteborg.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Södra Sverige med utgångspunkt hemifrån. Fördelaktigt att bo mellan Stockholm-Göteborg eller längre söderut.
Lön: Fast lön samt provision och bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, säljare, account manager, resande säljare, fältsäljare, kundansvarig, Sales, Sälj, Client Manager, b2b, försäljning, am, IT, service, utesälj, innesälj, Account Manager, försäljning, logistikbranschen, transportbranschen, transport, logistik, tjänstelösningar, tjänster, sales representative
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.