Redovisningsekonom sökes till Sensus Studieförbund

Redovisningsekonom sökes till Sensus Studieförbund

Som redovisningsekonom på Sensus kommer du att vara en viktig del i en organisation där människan är i fokus. Rollen innebär stort ansvar och där du har en betydelsefull roll.

Om företagetSensus är ett av dem större studieförbunden som finns i Sverige. De är en organisation som vill skapa möten och som vill vara verksamma där bildning och kultur skapas samt utvecklas. Sensus vill skapa en positiv atmosfär där människor möts och delar med sig av kunskaper och lär sig nytt. För att göra detta vill de ha en röd tråd där människan står i fokus och att relationen däremellan tas hand om. För att nå detta mål arbetar de tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetspartner och deltagare vars intresse är att utbilda människan i alltifrån livsfrågor, rättigheter och hållbarhet.

Idag är de ett förbund med närmare 350 medarbetare som är verksamma på 40 orter runtomkring i landet. Organisationen är uppdelad på sex regioner och du kommer att tillhöra region Östra Götaland. Idag befinner sig Sensus i en spännande fas där de håller på att bygga upp en gemensam support och stödfunktion inom bland annat ekonomi. De vill skapa ett tätare samarbete inom organisationen och för att lättare kunna dela kunskap.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sköta det löpande redovisningsarbetet. Detta kommer att innebära skapande av ekonomiska underlag och rapporter för att summera dessa till styrelsen i regionen. Prognosarbete med koppling till uppsatt budget kommer vara vanligt förekommande arbete, du kommer vara den person som håller ihop detta och följer upp intäkter och utgifter. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med en ekonomiassistent som kommer hjälpa och assistera dig i olika bitar. För att du ska känna dig trygg och säker i din roll kommer du under din introduktion få en helhetsbild av Sensus samt få god stöttning av din närmsta chef samt övriga kollegor som tillhör ekonomi. Rollen kommer innebära en viss del resor då huvudkontoret för regionen ligger i Växjö där en stor del av introduktionen och arbetet kommer vara.

Formella krav
  • Du har erfarenhet av vanligt förekommande arbete inom redovisning
  • Meriterande med utbildning inom ekonomi
  • Meriterande med erfarenhet av ideella organisationer
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
För att lyckas i rollen är du en lagspelare som tycker om att samarbeta och som ser att du tillsammans med dina kollegor ska nå målet. Du är en person som vågar be om hjälp och inte är rädd för att ta kontakt med människor. Du är strukturerad och organiserad och kan snabbt sätta dig in i nya miljöer. Vidare har du en god förmåga till att driva på ditt arbete på ett självgående sätt för att ta de kliv som krävs för att komma framåt.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i fyra månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Sensus. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomi, redovisning, assistent, bokföring, fakturering, rapport, prognos,avstämning, redovisningsekonomi, redovisningskonsult
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.