Programmerare / Scrum Master / Testare till Responsive

Programmerare / Scrum Master / Testare till Responsive

Brinner du för teknik, agilt arbete och att coacha andra? Hos Responsive får du möjlighet att arbeta med agila metoder i en bred och utvecklande roll.

Om företagetResponsive har längst erfarenhet av modern, agil systemutveckling och organisation. De är ett IT-konsultföretag som arbetar med att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet om modern programutvecklingsteknik, team-baserat arbete och kontinuerlig och snabb återkoppling till kundorganisationerna. Genom att delta i kundernas utvecklingsprojekt, förädla utveckling via coaching och mentoring samt att utbilda, presentera och hålla workshops gör de systemutveckling modernare.

I dagsläget består Responsive av ett mindre team som älskar att leverera utveckling, insikter och kompetens till sina kunder och varandra. Teamet kännetecknas av nyfikenhet och en gemensam vilja att utveckla sig, varandra och sina kunder.

ArbetsuppgifterVi söker rollerna Programmerare, Scrum Master och Testare som kommer att arbeta tillsammans med kunder inom olika branscher och verksamheter. Du drivs av att coacha och stötta teamen för att leverera bästa möjliga lösning som på bästa sätt levererar affärsnytta.

Formella krav
  • Avslutad akademisk utbildning inom området
  • Några års arbetslivserfarenhet som Programmerare, Scrum Master eller Testare
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
För att trivas på Responsive är du en person som drivs av att vara en del av en större erfarenhet. Du har ett intresse för att samarbeta med andra människor och lätt för att se syftet med helheten. Att dela med dig av insikter samt visa nyfikenhet för utveckling är något som du trivs med samtidigt som du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du har också förmågan att driva dina processer vidare samt förmågan att ta egna beslut.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Responsive.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: programmerare, scrum master, testare, agil, coach, workshop, IT, utveckling, konsult, rekrytering, heltid, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Testare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.