Operatör / Maskinoperatör / Produktion

Operatör / Maskinoperatör / Produktion

Är du en praktisk och teknikintresserad person? Är du nyfiken på att arbeta inom produktion? Hos STAGA erbjuds du en tjänst med frihet under ansvar, god gemenskap och flexibla arbetstider, där varje medarbetare är en värdefull nyckelperson!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att STAGA har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och STAGA en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetSTAGA är ett produkt- och processutvecklingsföretag med expertis inom produkter baserade på papper, kartong, plast och non-woven, eller kombinationer av dessa. Tillsammans med kund tar de fram nya eller utvecklar redan existerande produkter samt erbjuder kostnadseffektiv och kvalitetsmedveten produktion av dessa. Du hittar STAGAs kunder inom traditionella industrier, bygg-, förpackningsbranschen och grafisk industri. Hos STAGA tar du del av en företagskultur som präglas av frihet under ansvar och som leds av värdeorden flexibilitet, kundfokus och pålitlighet. Man är mån om gemenskapen i gruppen och de enskilda anställdas hälsa genom flexibla arbetstider och hälsofrämjande aktiviteter.

ArbetsuppgifterSom operatör hos STAGA hanterar du produktionsrelaterade arbetsuppgifter för produktion av en eller flera produkter. Din dag börjar med att du får orderinstruktioner för dagens arbete vilket beskriver vad du ska göra, inom vilket tid det ska genomföras och vad du behöver i material. Du ansvarar för att instruktionerna följs och du dokumenterar arbetet enligt angiven standard. Detta innebär att montera och demontera utrustningen, underhåll och justering av inställningarna av utrustningen samt paketering och rapportering av resultat enligt rutiner för detta. Du utför ditt arbete självständigt men ingår i en grupp med 14 andra operatörer som hanterar order för andra produktionslinor. Ditt arbete varierar beroende på kundernas beställning och förväntade leveranser.

Formella krav
  • Tekniskt intresse, meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet inom produktion
  • Bra kunskaper i svenska
Vi söker dig som trivs att arbeta i en teknisk miljö, antingen genom tidigare erfarenhet av detta eller av personligt intresse. I rollen som operatör tar du ansvar för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa, säkerställer att det blir slutfört inom planerad tid samt med förväntat kvalité. Det innebär att du har förmågan att hålla och skapa struktur och är noggrann med detaljer i det dagliga arbetet. Samtidigt motiveras du av att lösa oförsedda händelser som sker under dagen, och tvekar inte att genomföra enklare felsökning om det behövs.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Linköping
Lön: GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: operatör, maskinoperatör, maksin, teknik, produktion, industri, byggbransch, förpackningbransch, grafisk industri, produktutveckling, processutveckling, papper, kartong, non-woven, heltid, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!