Nyexaminerad / junior mekanikkonstruktör till Prodelox AB

Nyexaminerad / junior mekanikkonstruktör till Prodelox AB

Drivs du av att få vara kreativ? vill du arbeta med innovativ produktutveckling tillsammans med drivna kollegor? Prodelox söker nu en lösningsorienterad mekanikkonstruktör till sitt kontor i Linköping.

Om tjänstenDen här tjänsten är ett uppdrag där du initialt blir anställd genom Bravura med möjlighet till överrekrytering till förteaget i framtiden.

Om företagetProdelox är en komplett och prisbelönt produktutvecklingsbyrå som hjälper företag inom alla branscher med att utveckla innovativa produkter. Med samlad kompetens och ett effektivt arbetssätt förvandlar företaget snabbt idéer till produkter som når marknaden.

Prodelox består idag av cirka 15 kollegor med diverse kompetenser inom bland annat industridesign, idé- och konceptutveckling, mekanik, elektronik, beräkning, prototyper, testning och projektledning. Tillsammans arbetar de på uppdrag som genomförs i projektform på Prodelox kontor i Linköping.

Företagets kunder finns över hela Sverige och utomlands. Kundföretagen kan vara allt från stora världsledande företag till små nystartade innovationsbaserade bolag inom vitt skilda branscher.

ArbetsuppgifterSom mekanikkonstruktör och produktutvecklare ansvarar du för dina egna kundunika projekt. du arbetar i flera projekt parallellt där arbetsuppgifterna är varierade. Detta innebär att du exempelvis är delaktig i kundmöten där ni planerar tidsplanen för ett nytt projekt ena stunden och därefter arbetar i Prodolox test-och prototypverkstad med ett annat projekt. Uppdragen du arbetar med syftar ofta till att utveckla en komplett ny produkt, men ibland är din uppgift även att ta fram nya produktidéer, eller att göra produktionsanpassning av existerade produkter. Du arbetar med projekten in-house men gör även en del kundbesök under projektens gång.

Du arbetar i ett nära samarbete med dina kollegor, där ni bollar idéer och tankar genom processen. Vidare innefattar rollen mycket kundkontakt, där du ansvarar för att driva dialogen med kund och se till att produkten du utvecklar matchar kundens behov och önskemål.

Formella krav
  • Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, design och produktutveckling eller likvärdig utbildning
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet av produktutveckling
  • Meriterande: erfarenhet av B2B eller B2C
För att trivas i rollen tror vi att du drivs av att få vara kreativ och bidra till innovativa lösningar. Du trivs med att arbeta i team där du gärna delar dina tankar och idéer med andra. Vidare trivs du i sociala sammanhang och räds inte för att ta första steget in i samtal med en ny person. Avslutningsvis ser vi att du motiveras av att skapa affärer och se resultat. Därtill tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att dina projekt blir slutförda i tid.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktutveckling, mekanik, mekanikkonstruktör, design, konstruktion, heltid, Linköping, konceptutveckling, mekanik, elektronik, beräkning, prototyper, testning, nyexaminerad,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!