Nätverkstekniker till kommande uppdrag

Nätverkstekniker till kommande uppdrag

Har du erfarenhet inom nätverk och vill ta nästa steg i karriären? Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och vill kombinera det med en serviceinriktad roll.

Om tjänstenJust nu befinner vi oss i en föränderlig omvärld till följd av Covid-19 vilket påverkar såväl arbetsmarknaden som arbetstagare. Vi ser att vissa branscher står inför utmaningar med varsel medan andra har ökat behov av arbetskraft - här ser vi en möjlighet att göra skillnad för både människor och företag. Vi söker därför nu IT-supporttekniker att matcha mot kommande tjänster.

Om företagetBravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker arbetar du med felsökning, avgränsning och analys av tekniska ärenden. De tekniska ärendena är av olika svårighetsgrad och omfattning, vilket erbjuder dig att utveckla din problemlösningsförmåga. Du arbetar med att ge teknisk service till kunderna samt arbetar du med att planera, utforma, felsöka, konfigurera samt lösa problem med nätverksanslutningar över hela Sverige. Du är ett stöd för verksamheten och arbetar proaktivt för att förhindra risker.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik och/eller teknisk support
  • Kunskap inom Linux samt MySQL
  • B-körkort
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: erfarenhet inom Cisco
Vi söker dig med ett stort intresse för IT och service. Du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driva ditt arbete framåt. Med en positiv attityd antar du och löser de problem samt utmaningar som du stöter på. Vidare har du förmågan att tänka analytiskt och du är alltid mån om att ge förstklassig service.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverkstekniker, nätverk, tekniker, IT, IT-support, supporttekniker, support, Linux, MySQL, Cisco, rekrytering, heltid, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!