Nätverkstekniker / IT-konsult

Nätverkstekniker / IT-konsult

Vill du arbeta i en varierad roll inom nätverk där du får användning av din lösningsorienterade sida? Vi söker dig som vill ta nästa steg och utvecklas inom nätverksteknik hos expansiva UCS IT Solutions AB.

Om företagetUCS IT Solutions AB arbetar brett med att leverera IT-lösningar till sina kunder, till exempel SAAB och Arla. Företaget har funnits sedan 2015 och är ett dotterbolag till United Computer Systems in Scandinavia AB. Bolaget är idag i en tillväxtfas med ungefär 40 medarbetare där cirka 20 personer arbetar som IT-konsulter. Verksamheten präglas av trygghet, kompetens och korta beslutsvägar.

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker arbetar du som konsult ute hos kund med olika nätverksrelaterade frågor, där arbetsuppgifterna varierar beroende på uppdrag. Du arbetar brett med installation, drift och underhåll av nätverk. Exempel på arbetsuppgifter är att utföra felsök, hantera brandväggar samt hantera LAN och (W)LAN-tjänster. Uppdragen sker primärt i Linköping med omnejd, där även andra orter kan bli aktuella efter överenskommelse.

Formella krav
  • Erfarenhet av arbete inom nätverk, till exempel TCP/IP-baserade (W)LAN/WAN, LAN, routing och switching
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverksteknik är meriterande
  • B-körkort
Vi tror att du som söker motiveras av att agera problemlösare och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående där du är mån om att sätta kunden i fokus och leverera lösningar av hög kvalitet. Vidare är det viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter där du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och ber om hjälp när det behövs.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos UCS IT Solutions AB.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.