Mjukvaruutvecklare till link22

Mjukvaruutvecklare till link22

Vill du vara en del av ett företag som har en stadig tillväxt och som utvecklar och arbetar med produkter som bidrar till ett säkrare samhälle genom att säkra dess digitala miljöer? Sök då till tjänsten som mjukvaruutvecklare till link22!

Om företagetlink22 är ett växande kompetensföretag som finns på tre orter i Sverige. Företaget startades i Linköping 2006 och har numera även verksamhet i Stockholm och Östersund. link22 arbetar med att designa, implementera och underhålla säkerhets- och systemlösningar till flera olika organisationer, myndigheter och företag i Sverige. Kunderna återfinns huvudsakligen bland de stora företagen inom försvarsindustrin och myndigheter med höga krav på informationssäkerhet för att exempelvis skydda försvarssekretess. Utöver detta utvecklar de också olika IT-säkerhetsprodukter. De arbetar på ett transparent sätt mot kunderna genom att vara ärliga med vad de kan leverera och vad kunden behöver för att kunna skydda sin IT-miljö.

Företaget är format efter en kultur där det är högt i tak och som präglas av en miljö där erfarenheter och kunskaper delas oavsett nivå. Vill du bli en del av ett företag som arbetar med att skapa en säkrare miljö för andra företag, myndigheter och för Sverige? Sök då tjänsten som mjukvaruutvecklare!

ArbetsuppgifterSom mjukvaruutvecklare kommer du att arbeta både med nya produkter och med de produkter som link22 redan har och som du sedan tillsammans med övriga kollegor specialanpassar åt kund. Du kommer att arbeta i projekt där du kommer ha en tät dialog med övriga utvecklare, systemarkitekter, projektledare och övriga intressenter. Du förväntas att leverera välstrukturerad kod av hög kvalité, både för att leva upp till kvalitetskraven och för att möjliggöra extern granskning och möjliggöra underhåll av koden.

Med ett mindre företag som link22 är det korta beslutsvägar och det skapar en miljö där man får snabba besked och där projektledare alltid finns nära till hands.

Formella krav
  • Du har några års arbetslivserfarenhet från att arbeta med mjukvaruutveckling
  • Du har en civilingenjörs- eller motsvarande utbildning
  • Du har goda kunskaper i C++, meriterande med kunskap av Python och C#
  • Du har erfarenhet av både Windows- och Linuxutveckling, erfarenhet av WMware är också meriterande
  • Meriterande om du har erfarenhet av IT-säkerhet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska
  • B-körkort
För att lyckas i rollen är du en person som är genuint intresserad av IT och utveckling. Du är en person som trivs med att arbeta i team och som samtidigt är självgående och kan driva ditt arbete framåt. Du tänker på ett lösningsorienterat sätt och gör allt för att lösa de eventuella problem som dyker upp i ditt och teamets arbete. Vidare är du en person som är noggrann och som arbetar fokuserat, allt för att vara så effektiv som möjligt. Du klarar även av att hantera stress då tidspress ibland är en del av arbetet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mjukvaruutvecklare, junior, utvecklare, C#, java, phyton, systemutveckling, C++, ingenjör, civilingenjör, programmerare, senior
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.