Mättekniker till Utsättarn i Östergötland

Mättekniker till Utsättarn i Östergötland

Är du en person som vill och trivs med att växla arbete utomhus och på olika platser? Som tycker om och har ett intresse för ritningar? Vi söker dig som drivs av att få ta eget ansvar och som tycker det är kul med möten med olika människor.

Om företagetHos Utsättarn erbjuds du ett varierande arbete, där du har möjlighet till att lära dig yrkets grunder och att utvecklas och bli kunnig inom mätteknik och i byggprocessen. I din roll som mättekniker arbetar du nära kund och beroende på projekt är det vanligt att din kontorsplats är på byggarbetsplatsen.

Utsättarn har idag funnits i sex år, har god ekonomi och arbetar åt flera olika kunder. I företaget finns det lång erfarenhet från de olika delarna som förekommer i arbetet. Som anställd har du ofta kontakt med din chef, som ger support och utbildar i de moment som du ännu inte behärskar till fullo. Du jobbar självständigt men får stöd och support, för att du som anställd ska känna dig trygg. Utsättarn utbildar dig internt som externt och genom eget lärande i arbete.

ArbetsuppgifterDina huvudsakliga arbetsuppgifter som mättekniker kommer vara att utföra mätuppdrag åt byggföretag, arkitekter, markprojektörer och privatpersoner. Du kommer främst att arbeta i SBG geo och Trimble business center. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
 • Kundkontakt
 • Genomföra beräknings- och kontrollarbete samt mängdberäkningar
 • Utsättning med GPS och totalstation på byggarbetsplatser vid byggnation av hus, vägar och VA projekt
 • Projekteringsinmätning inför byggnation och inmätning av mark
 • Utföra olika typer av redovisningar till platschefer, arbetsledare och projektörer
 • Ge mätservice till olika hantverkare, som snickare, markgubbar, rörmokare
I denna roll kommer dina personliga egenskaper ha stor betydelse vilket menas med att din erfarenhet- och utbildningsbakgrund inte nödvändigtvis behöver vara från andra mättekniska roller.

Formella krav
 • Gymnasial utbildning vilken är meriterande från en bygg/teknisk inriktning
 • Meriterande med arbetslivserfarenhet inom mark/anläggning/bygg
 • Meriterande med vana från CAD eller andra geodesi program
 • Meriterande med arbetslivserfarenhet som mättekniker eller KY utbildning som geodetisk mättekniker
 • God datorvana
 • B-körkort
För att lyckas och trivas i denna roll krävs det att du är intresserad av det du arbetar med och att du tycker om att arbeta i en ombytlig miljö. Tjänsten kräver att du är serviceinriktad, noggrann och ser en utmaning i att lösa olika typer av mätuppdrag. Du är en person som kan arbeta självständigt samtidigt som du fungerar bra i grupp. Du har en naturlig drivkraft och intresse för det du arbetar med.

Övrig information
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Plats: Östergötland, huvudkontor i nya lokaler från 2019 i Linköping
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, mäta, bygg,snickare, elektriker, kalkylering, kalkylerare
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.