Mätchef / Mättekniker till Wilzéns

Mätchef / Mättekniker till Wilzéns

Trivs du i en bred, praktisk roll med många sociala kontaktytor? Just nu söker vi en mättekniker för att ta in mätningen internt. Här får du chansen att ta ett stort ägandeskap för området!

Om företagetÄnda sedan starten 2001 har Wilzéns haft ambitionen att ständigt utvecklas, såväl erfarenhets- och kunskapsmässigt som företagsmässigt. Något som följt dem genom åren, och som de fortsätter att ha med sig i vardagen. Idag arbetar drygt 80 personer i företaget, fördelade på Wilzéns Byggtjänst och Wilzéns Mark & Betongteknik. Med en kompetensmässig bredd ges möjligheten att bilda arbetsgrupper med exakt sakkunskap som krävs för varje enskilt uppdrag.

Här får du arbeta med de stora uppdragen men ändå tillhöra den familjära kulturen. Företaget lägger stor vikt vid medarbetaren och att arbeta för en organisation med korta beslutsvägar och hög delaktighet. Till Wilzéns söker vi nu en mättekniker för att ta in mätfunktionen internt. Detta kommer innebära ett stort ägandeskap för området och hur det utformas.

ArbetsuppgifterSom mättekniker ansvarar du för att planera och driva mätarbeten i pågående projekt. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:
  • Inmätning, utsättning och mängdreglering
  • Ansvar för att mätdata bearbetas på korrekt vis
  • Vara behjälplig inför kalkylering
  • Kvalitetsarbete
Du kommer verka inom företagets båda verksamhetsområden. Det vill säga såväl bygg som mark och betongteknik. Ett nära samarbete med kalkyleringsavdelningen kommer vara vanligt förekommande. I mån av tid kommer du också agera arbetsledare för mindre arbeten runt om i Östergötland.

Formella krav
  • Utbildning inom mätteknik alternativt motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet
  • Arbetslivserfarenhet inom mark/anläggning
  • Goda kunskaper i SBG Geo
  • Meriterande med kunskaper i mätinstrument så som Leica eller Topcon
  • B-körkort
För att lyckas i din roll som mättekniker sätter du ett högt värde på att leverera god service och ha en affärsinriktad inställning till ditt arbete. Då tjänsten kräver såväl självständigt arbete och samarbete sätts stort värde på egenskaper som förmågan att kunna ta egna initiativ men även att fungera väl ihop i gruppsammanhang. Tack vare dina tidigare erfarenheter så är du väl medveten om vikten av ordning och reda i ditt arbete.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.