Legitimerad trafiklärare till Kör Eco trafikskola

Legitimerad trafiklärare till Kör Eco trafikskola

Är du legitimerad trafiklärare och vill jobba på en trafikskola som tänker utanför boxen? Lockas du dessutom utav möjligheten att ta ett stort eget ansvar? Kör Eco erbjuder dig en varierad roll med goda möjligheter till personlig utveckling!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kör Eco trafikskola.

Om företaget

Kör Eco trafikskola grundades 2016 och är Sveriges främsta klimatsmarta trafikskola. Företaget erbjuder utbildning inom personbil, introduktionsutbildning för privat övningskörning, riskutbildning 1 och 2 för B-behörigheten, mopedkörkort och personbil med tungt släp. Konceptet bygger på en klimatsmart och hållbar utbildning där koldioxidutsläppet klimatkompenseras genom ett avtal med Vi-Skogen, en svensk biståndsorganisation som planterar träd i Afrika.

Företaget präglas utav innovation, miljö, kvalité och engagemang. Teamet består utav åtta personer som värdesätter ett öppet klimat och ett nära samarbete. Nedan kommer några citat ifrån medarbetarna:
  • "Kör Eco är en arbetsplats som ser utveckling hos varje enskild medarbetare".
  • "Rollen som trafiklärare är varierad och man får själv påverka metoder och arbetssätt".
  • "Företaget vill framåt på de korta åren som vi har funnits, vi ser inga hinder utan bara möjligheter framåt".
ArbetsuppgifterI rollen som trafiklärare ansvarar du för att utbilda elever för B-behörighet genom både praktisk och teoretisk utbildning. Detta innebär att du ansvarar för att genomföra och följa upp utbildningens olika moment. Vidare är du delaktig i planeringen och du har ett nära samarbete med dina kollegor. Som trafiklärare på Kör Eco finns möjlighet att anpassa rollen utifrån dina kompetenser.

Formella krav
  • Legitimerad trafiklärare av Transportstyrelsen
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Meriterande: Arbetslivserfarenhet inom området
För att trivas i rollen är du en lagspelare som föredrar en arbetsmiljö med högt i tak. Du får energi av att samverka med andra människor och du känner dig trygg i dessa sammanhang. Då arbetsdagen är varierad är det viktigt att du är öppen för förändring och att du snabbt kan ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet. Vidare har du förmåga att hålla och skapa struktur i ditt arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: trafiklärare, legitimerad trafiklärare, körkort, B-behörighet, B-körkort, personbil, klimat, körskola, lärare, trafik, klimatsmart, utbildning, heltid, rekrytering, Kör Eco trafikskola, Linköping
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!