Konsult inom systemutveckling

Konsult inom systemutveckling

Vill du arbeta som konsult inom systemutveckling i ett tillväxtföretag? Vill du dessutom spela en viktig roll i en platt organisation med stark gemenskap och den anställda i fokus? Läs vidare om möjligheten utveckla och utvecklas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget grundades i mitten på 1990-talet och har sedan dess levererat konsulttjänster och åtaganden inom en mängd olika områden och branscher. Företaget ägs av verksamhetens egna medarbetare, vilket innebär att medarbetarna själva styr över den inriktning dem vill ha på bolaget.
Företagets utvecklingsuppdrag innefattar allt från webbutveckling, integrationer och databaslösningar till inbäddad mjukvara. Verksamheten har även kompetenser med expertis inom arkitektur, projektledning, testautomatisering, testledning och utvecklingsmetodik.

Idag är företaget 23 mederabetare totalt, varav femton medarbetare sitter i Linköping. Nu letar de efter dig som vill utmana dig själv inom systemutveckling och bli en del av det drivna gänget på Linköpingkontoret.

ArbetsuppgifterSom systemutvecklare arbetar du hos företagets kunder, där du är du delaktig i utveckling, testning och underhåll av kundernas produkter och tjänster inom produktområdet IT-lösningar. Du strävar efter att möta kundernas behov och arbetat tillsammans med andra systemutvecklare på företaget. Du arbetar proaktivt med förbättringar och utvecklar företagets IT- system, för att skapa bästa möjliga förutsättningarna för att kundens IT-lösningar ska fungera och utvecklas till det bättre. Du skapar även goda relationer med kunderna, för att främja ökad försäljning, vilket innebär att du förväntas förslå lösningar till kund där du får möjligheten att utöka företagets tjänster hos kunden. I rollen får du även möjligheten att alternera mellan att arbeta i inhouse-projekt och att utföra konsultuppdrag på plats hos kund.

Formella krav
  • Arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och programmering
  • Erfarenhet som konsult och/eller erfarenhet av arbete i ett produktbolag
  • Skriver och talar flytande svenska och engelska
  • Meriterande: Universitet/Högskoleutbildning inom relevant område
Vi tror att du som söker har ett genuint intresse för teknik och programutveckling. I rollen som systemutvecklare pratar du med kunden dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Vidare ser du arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och mer försäljning. Utöver detta är motiveras du av att agera problemlösande och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa problem. Du ser konsekvenserna av din arbetsinsats och du anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Du har även ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Samtidigt som du tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter och driver ditt eget arbete framåt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: system, systemutveckling, IT, teknik, konsult, utveckling, Linköping, heltid,
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!